Neler Yeni

Technopat Türkçe Kursu

Arkadaşlar sorun "direkt" yazdığimdan kaynaklanıyor. Doğrusu "direk" miş. Halbuki türkçede "direkt" yok mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,629
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu tarz başlıklara izin vermiyoruz, düzenle lütfen.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
Çok da yemmeşisin aslında orada ben olsam hep ban yerim :) klavye hep uyarıyor yanılış yazıyorsun diye ben takmıyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,097
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben de bu forumdayım ve direk yerine direkt yazılması gerektiğini oradan öğrendim. Evet bazı saçma şeyler var noktadan sonra boşluk bırakma gibi ama bu kurallar forumun kalitesini gösteriyor. Alışmanız biraz zaman alabilir çok normal başta ben de sinirlenmiştim ama geçiyor.
TDK forum açsa bu kadar dikkat etmez. Bence gereksiz kurallar.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
donanım arşivi tek atar teknopat a teknopatta çok toxic var bence

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Arkadaşlar sorun "direkt" yazdığimdan kaynaklanıyor. Doğrusu "direk" miş. Halbuki türkçede "direkt" yok mu?
.
Doğru yazılış direkt diyor.

Insanlar sorunlarini anlatıyor. Çözümü tam anlaticaz ufak bir hatadan ban yiyoruz adam mağdur kalıyor.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil

tdk.JPG

TDK sanıyorlar kendilerini. Tamam Türkçe kurallarına dikkat etmek güzel bişey ona lafım yok ama bu kadar basit şeyler için de uzaklaştırma vermezsin. Sanki küfür ediliyor. Adamı forumdan soğutuyorlar vallaha. Ben çoktan bıraktım technopatı.
Katılıyorum, en iyisini yapmışsın ben de bırakalı yaklaşık 2 ay olacak belki 2 ayı da geçmiştir

Top Bottom