Timurozer04
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun "direkt" yazdığimdan kaynaklanıyor. Doğrusu "direk" miş. Halbuki türkçede "direkt" yok mu?
Çok da yemmeşisin aslında orada ben olsam hep ban yerimArtık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
TDK forum açsa bu kadar dikkat etmez. Bence gereksiz kurallar.Ben de bu forumdayım ve direk yerine direkt yazılması gerektiğini oradan öğrendim. Evet bazı saçma şeyler var noktadan sonra boşluk bırakma gibi ama bu kurallar forumun kalitesini gösteriyor. Alışmanız biraz zaman alabilir çok normal başta ben de sinirlenmiştim ama geçiyor.
donanım arşivi tek atar teknopat a teknopatta çok toxic var benceArtık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
Değiştirdim.Bu tarz başlıklara izin vermiyoruz, düzenle lütfen.
Aga sen burada kalmaya devam et, technopat ı boş ver800 mesajim var yani ilk seferim degil.
800 mesajim var yani ilk seferim degil.
Arkadaşlar sorun "direkt" yazdığimdan kaynaklanıyor. Doğrusu "direk" miş. Halbuki türkçede "direkt" yok mu?
Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
Katılıyorum, en iyisini yapmışsın ben de bırakalı yaklaşık 2 ay olacak belki 2 ayı da geçmiştirTDK sanıyorlar kendilerini. Tamam Türkçe kurallarına dikkat etmek güzel bişey ona lafım yok ama bu kadar basit şeyler için de uzaklaştırma vermezsin. Sanki küfür ediliyor. Adamı forumdan soğutuyorlar vallaha. Ben çoktan bıraktım technopatı.
Technopatın kendine özel sözlüğü ve dili vardır belki ?