Timurozer04
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Techno Türkçe.Technopatın kendine özel sözlüğü ve dili vardır belki ?
Techno Türkçe.Technopatın kendine özel sözlüğü ve dili vardır belki ?
Technopatın kendine özel sözlüğü ve dili vardır belki ?
Hayır technoca diliTechno Türkçe.
He evet. Öyle bir kounda var Abdullah abi birer para icin her seyi yapar dedikleri de var.Technopat‘a girdim bu forum hakkında neler yazılmış bir baktım. Yaş kitlemizin 12-14 yaş olduğu yazılmış. İnsanların yardım etmedikleri ve tartıştıkları vb. yazılmış. Benim üyeliğim onaylansın bende onlara cevap yazacağım.
İyi de doğrusu direkt onun yani doğruca demek istiyosan öyle değil miArtık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
Profil fotosunda sigara var rezill(!)Amma abarttınız la! Sırf katı kuralları var diye "rezil" bir yer mi oluyor orası?
Ooohh, rezil olmak ne güzelmiş be, sigara içiyorum!Profil fotosunda sigara var rezill(!)
Evet yazim kurallarına uyulmali ama bu kadar insani soğutan banlar atilmamali.Bence bu sert kurallar Technopat' ın kalitesini arttırıyor bu forumda da yazım kurallarına uyulmalı. @Mehmet Yılmaz @White Ravens