Neler Yeni

Technopat Türkçe Kursu

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Technopat‘a girdim bu forum hakkında neler yazılmış bir baktım. Yaş kitlemizin 12-14 yaş olduğu yazılmış. İnsanların yardım etmedikleri ve tartıştıkları vb. yazılmış. Benim üyeliğim onaylansın bende onlara cevap yazacağım.

Technopat‘a girdim bu forum hakkında neler yazılmış bir baktım. Yaş kitlemizin 12-14 yaş olduğu yazılmış. İnsanların yardım etmedikleri ve tartıştıkları vb. yazılmış. Benim üyeliğim onaylansın bende onlara cevap yazacağım.
He evet. Öyle bir kounda var Abdullah abi birer para icin her seyi yapar dedikleri de var.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
İyi de doğrusu direkt onun yani doğruca demek istiyosan öyle değil mi

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Hatta ben direk TDK linkini atayım onlara belki düzeltirler yanlışlarını.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Çok da şey yapmamak lazım yani. Abartmışlar biraz. Ama kaliteyi yüksek tutmak için böyle şeyler göz ardı edilebilir. TCKN ile hesap açmak gibi bir şey olsa en iyisi olur. O zaman ciddi ve saygılı bir forum görürüz.

Top Bottom