Neler Yeni

Technopat'da Açılan Konu ve Technopat'ın Önerdiği Monitör!

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
kanka sende aynısını yaptın
Rezillik valla, başka bir şey değil. ''Dolandırıcı'' demişsin adama, kınıyorum seni. Yerinde olsam DA Forum'da kalmazdım bile.
Ufak bir sıkışınca hemen R yapmışsın. Orada ettiğin sözler her şeyi açıklıyor zaten, ne desen yine haksızsın.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Modlar boşa çalışıyor orada
onlar yazım yanlışı dışında görev yapıyomu bilmiyorum ama dil bilgileri katı
yanlış anlamayın ama çok fazla katılar

Deliever

80+ Bronze
Ezik Technopat, bizi çekemiyorlar. Kendilerini beğenmişler.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Dostlar konu kapandı, dolandırıcı diyen kişi özürde diledi. Dha fazla uzatı ortamı germeyelim.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Dostlar konu kapandı, dolandırıcı diyen kişi özürde diledi. Dha fazla uzatı ortamı germeyelim.
O kişi devamında dediklerinin deli gibi arkasında durmuş. Her şey özür ile geçmiyor maalesef. Ayrıca edilen özürün gerçek olmadığı belli.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Aslında son zamanlarda ki Technopat'ın halini görüyorum ve Recep'e teşekkür ediyorum 9 yıl ban attığı için eğer atmasaydı kanser olurdum muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özür dilediği yer nerede ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O kişi devamında dediklerinin deli gibi arkasında durmuş. Her şey özür ile geçmiyor maalesef. Ayrıca edilen özürün gerçek olmadığı belli.
kanka malesef kavga çıkarmayalım bize göre değil çıkaran karşı taraf olsun biz olmayalım ama onuda olmaması dileği ile

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Aslında son zamanlarda ki Technopat'ın halini görüyorum ve Recep'e teşekkür ediyorum 9 yıl ban attığı için eğer atmasaydı kanser olurdum muhtemelen.
Noktalama işaretlerine uymayınca veya doğruları konuşunca uyarı yiyorsun, başka bir şeyden değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,314
Üyeler
166,191
Son üye
emrekrdmn
Top Bottom