Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
malesef mükemmeliyetçilik kötü bir şeyEn iyi forum biziz kafasındalar, başka bir şey değil.
malesef mükemmeliyetçilik kötü bir şeyEn iyi forum biziz kafasındalar, başka bir şey değil.
Rezillik valla, başka bir şey değil. ''Dolandırıcı'' demişsin adama, kınıyorum seni. Yerinde olsam DA Forum'da kalmazdım bile.kanka sende aynısını yaptın
onlar yazım yanlışı dışında görev yapıyomu bilmiyorum ama dil bilgileri katıModlar boşa çalışıyor orada
neyin aynısını yaptımkanka sende aynısını yaptın
takmamak lazımonlar yazım yanlışı dışında görev yapıyomu bilmiyorum ama dil bilgileri katı
yanlış anlamayın ama çok fazla katılar
edebiyat okusam technopat'a girermiyim kankatakmamak lazım
onndada bir yanlış bulurlar ben girsem herhalde girdiğim gibi banlannırımedebiyat okusam technopat'a girermiyim kanka
en azından öğretmenlik dışında bir seçenek
O kişi devamında dediklerinin deli gibi arkasında durmuş. Her şey özür ile geçmiyor maalesef. Ayrıca edilen özürün gerçek olmadığı belli.Dostlar konu kapandı, dolandırıcı diyen kişi özürde diledi. Dha fazla uzatı ortamı germeyelim.
Özür dilediği yer nerede ?Dostlar konu kapandı, dolandırıcı diyen kişi özürde diledi. Dha fazla uzatı ortamı germeyelim.
kanka malesef kavga çıkarmayalım bize göre değil çıkaran karşı taraf olsun biz olmayalım ama onuda olmaması dileği ileO kişi devamında dediklerinin deli gibi arkasında durmuş. Her şey özür ile geçmiyor maalesef. Ayrıca edilen özürün gerçek olmadığı belli.
Noktalama işaretlerine uymayınca veya doğruları konuşunca uyarı yiyorsun, başka bir şeyden değil.Aslında son zamanlarda ki Technopat'ın halini görüyorum ve Recep'e teşekkür ediyorum 9 yıl ban attığı için eğer atmasaydı kanser olurdum muhtemelen.