Neler Yeni

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD
Ben 2 tane öneri konusunda söylenilen öneriyi beğendiğimi ve teşekkürler o dediğiniz telefonu alıcam dediğim için 1 yıl banlandım. ( Konu sahibi bendim bu arada yanlış anlaşılma olmasın )

Alıntıyı görüntüle
Baya yaptığınızda 1 yıl banlanıyorsunuz eğer ilk ise onların mesajı rapor edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazım yanlışı olan mesajı alıntıladım diye uyarı yedim. Konu açıyorum insanlar soru soruyor cevap veremiyorum uyarım olduğu için cevap yazamıyorum insanlara.
Kurallara uymayıp ağlamak başka söz yok...

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Baya yaptığınızda 1 yıl banlanıyorsunuz eğer ilk ise onların mesajı rapor edin.

Kurallara uymayıp ağlamak başka söz yok...
Hüüü Techn*pat hüüü. Keşke YAZIM HATASI OLAN MESAJI ALINTILAMASAYDIM. Ben yazım yanlışı YAPMADIM!! Ağlamıyorum sadece saçma olduğunu söylüyorum. Techn*pat'ta konu açılmış heralde linçlemeye gelmişler :)

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD
Başarılı insanlar her zaman kıskanılır yapacak bir şey yok. Yolunuz açık olsun!

Can sıkıcı imla kuralları yüzünden.
Başarılı olduğunuzu düşünmeniz... Kendinizi başarılı görmeye devam edin kavga çıkartarak sevmediğiniz forumlara kayıt olup veya ziyaretçi olarak bakıp açık aramak ile başarılı olunuyor iyi ki Technopat sizin gibi açık arayan bir foruma dönmemiş 1 mesaja 100 mesaj yazıp dalga geçiyorsunuz. Bu konuşmaların başına yani 'sevmediğiniz forumlara kayıt olup veya ziyaretçi olarak bakıp açık aramak' bu sözlere yöneticiniz sn. @Abdullah Hacıgül de dahil. Banlanacağım büyük ihtimal belki mesajım silinecek umrumda değil. Ve sen yine mesajıma karşı çıkacaksın biri sevmiyorum diyor diğerleri arkasından gidiyor. Bakın burada lafım sadece Donanım Arşive kayıt olun Technopatta gelmeyin demiyorum madem oraya geldiniz *açık bulmak için* banlandığınızda ağlamayın ilk önce kendi paylaştıkları sosyal kurallarını okuyun.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Başarılı olduğunuzu düşünmeniz... Kendinizi başarılı görmeye devam edin kavga çıkartarak sevmediğiniz forumlara kayıt olup veya ziyaretçi olarak bakıp açık aramak ile başarılı olunuyor iyi ki Technopat sizin gibi açık arayan bir foruma dönmemiş 1 mesaja 100 mesaj yazıp dalga geçiyorsunuz. Bu konuşmaların başına yani 'sevmediğiniz forumlara kayıt olup veya ziyaretçi olarak bakıp açık aramak' bu sözlere yöneticiniz sn. @Abdullah Hacıgül de dahil. Banlanacağım büyük ihtimal belki mesajım silinecek umrumda değil. Ve sen yine mesajıma karşı çıkacaksın biri sevmiyorum diyor diğerleri arkasından gidiyor. Bakın burada lafım sadece Donanım Arşive kayıt olun Technopatta gelmeyin demiyorum madem oraya geldiniz *açık bulmak için* banlandığınızda ağlamayın ilk önce kendi paylaştıkları sosyal kurallarını okuyun.
Tamam şimdi gidebilirsin kapı ilerde hemen

Little Cat

80+ Bronze
Güle güle. Ben başarılı olduğumu iddia etmiyorum zaten. Öncelikle siz okuma yazma öğrenin.

Güle güle. Ben başarılı olduğumu iddia etmiyorum zaten. Öncelikle siz okuma yazma öğrenin.
Ayrıyeten mesajınızı rapor ediniz demişsiniz de, mesajımı rapor edemiyorum ayrıca her yerden ulaşmaya çalışmama rağmen "insan" hesabına bile koymadılar.

-_FLEX_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ne zorunlusu kardeş
İlgilendiği Kategoriler
SSD VE HDD

Ayrıyeten mesajınızı rapor ediniz demişsiniz de, mesajımı rapor edemiyorum ayrıca her yerden ulaşmaya çalışmama rağmen "insan" hesabına bile koymadılar.
Şöyle yapıyorsunuz çan yerinin yanında mesaj kutusu var oraya tıklayın eğer hiçbir şey gözükmüyorsa tümünü göstere tıklayın ve orada mesajlar gözükecektir 1 yıllık ban mesajına tıklayıp o mesajı reportlayıp diğeri seçin ve itiraz edin.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Açık arayan bir foruma dönmemiş LMAO :) Yaptığın şey nedir peki?

Little Cat

80+ Bronze
Şöyle yapıyorsunuz çan yerinin yanında mesaj kutusu var oraya tıklayın eğer hiçbir şey gözükmüyorsa tümünü göstere tıklayın ve orada mesajlar gözükecektir 1 yıllık ban mesajına tıklayıp o mesajı reportlayıp diğeri seçin ve itiraz edin.
Dediğiniz şekilde itiraz ettim bakalım. Ne dönüş yapacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron