Üstteki yorumu yazan kişi ülkenin IQ ortalamasını düşüren insan müsveddelerinden biri. Bunun gibiler yüzünden Türkiye IQ ortalaması "**********"nın sınırında. Ben eminim anlama kabiliyeti dişi orangutanlarla kıyaslanabilir anca.Bu adamlara laf mı anlatıyosun başlarındaki Recep iti zaten islam düşmanı klavyeden delikanlı sığırın teki umarım gerçek hayatta karşıma çıkar
@Barış YalçınBu adamlara laf mı anlatıyosun başlarındaki Recep iti zaten islam düşmanı klavyeden delikanlı sığırın teki umarım gerçek hayatta karşıma çıkar
işi bilen birisine anlatıyormuş gibi anlatmış ben çok anlamadım
JD SSD'lerin LE modelleri dışındaki modeller sorunsuz. Ama laptopta uyumsuzluk sorunu yaşayanlar vardı onun dışında masaüstü için gayet iyi bir model. Gamepower'da ise @keremcnsz24 ün bir tekniği var o teknikle klavyede tuş basmama sorunu çözülüyor. Ama daha iyi alternatifler mevcut.Komiksiniz.
Technopat sosyaldeki arkadaşların yorumlarına katılıyorum.
monster aryond konusu doğru,saçma bir tavsiye olmuş.
ama bu gamepower ve James Donkey markalarının çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Ya işiniz gücünüz kötülemek başka hiçbir şey yapamıyorsunuz altını çiziyorum yapamıyorsunuz.
Alakası yok. ben recep baltaşı AŞŞŞIRI seviyorum.Ya bu forum sanki devlet herkesi kendiniz gibi yapmışsınız. Technopat'ı sevmiyorsanız forumuna bakmayın. Bazı üyelere neden Technopat'ı sevmiyorsunuz? diyorum. Adam bana başka bir şey anlatıyor nedeni ise bilmiyor hepsi sizin yüzünüzden oldu. Kendiniz yani buranın yöneticisi bile sevmiyor. Tamam sevmeyebilirsiniz ama bunu her hafta belirtmek zorunda değilsiniz. Yani bu yazıyı yazarken bile benzer konularda 3 tane Technopat'ı kötülediğiniz konu çıktı karşıma burada lafım herkese sırf kendiniz yükselin diye başkalarını kötülemek sadece aç gözlülüktür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya işiniz gücünüz kötülemek başka hiçbir şey yapamıyorsunuz altını çiziyorum yapamıyorsunuz.
Tabi tabi.Ya bu forum sanki devlet herkesi kendiniz gibi yapmışsınız. Technopat'ı sevmiyorsanız forumuna bakmayın. Bazı üyelere neden Technopat'ı sevmiyorsunuz? diyorum. Adam bana başka bir şey anlatıyor nedeni ise bilmiyor hepsi sizin yüzünüzden oldu. Kendiniz yani buranın yöneticisi bile sevmiyor. Tamam sevmeyebilirsiniz ama bunu her hafta belirtmek zorunda değilsiniz. Yani bu yazıyı yazarken bile benzer konularda 3 tane Technopat'ı kötülediğiniz konu çıktı karşıma burada lafım herkese sırf kendiniz yükselin diye başkalarını kötülemek sadece aç gözlülüktür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HIGHRHERHIHOAETHISHOJ8OYZDTHIUOISOHGJKNSGSTRJRW0EI BU NE SADFASFDSADFASFDSADFA
Ben de seviyorum ama bazı yanlışlıkları da mevcut kendisinin. Fakat insanlık hali.Alakası yok. ben recep baltaşı AŞŞŞIRI seviyorum.![]()
![]()
![]()
çok dadlu biri...