Noktalama ve yazım kuralları konusunda haklı adamlar ama doğru söyleyince uyarı yada ban yemek böyle büyük bir platforma yakışmıyor.Noktalama işaretlerine uymayınca veya doğruları konuşunca uyarı yiyorsun, başka bir şeyden değil.
kanka insanın elinde değil biri okusa orada bizi cahil zannedecek iftira bu sana sen hırsızsın diyee iftira açsalar napıcaksınPrimciler pusuda. Hemen kavga olsunda dalalım bir konu açalım.
Aslında son zamanlarda ki Technopat'ın halini görüyorum ve Recep'e teşekkür ediyorum 9 yıl ban attığı için eğer atmasaydı kanser olurdum muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özür dilediği yer nerede ?
Video sahibi bununla ilgili konu açtı ve gereken yorumu yaptı. Prim yapmanın anlamı yok dostum. @Abdullah Hacıgül konusuna mesaj atarak öne çıkarabilirsin. Böylelikle herkes görür.Bu olaylar hakkında konu açan bir insan değilim, sadece doğruları söylemek istedim. Neyin ne olduğunu bilmek gerek.
Sanmıyorum, onlar beni banlamakla uğraşıyor.Abdullah abimiza DOLANDIRICI DİYEN malum forumdaki şahısı ,Recep Abimiz Forumundan Engellemiyorsa ÇOK SAÇMA Olur
İnşallah Recep abimiz gereken malum kişilere cezalarını verir
Technopat'a hakaretten dolayı sana dava açmasınlar?Technopar ıq ve yaş ortalaması: - 100/15 yaş
Fake 18-24 yaş? Açsalar ne yapacaklar beni mi bulacaklar. Deli raporu olan birini kim kayda takar ki?Technopat'a hakaretten dolayı sana dava açmasınlar?
Emin misin?Fake 18-24 yaş? Açsalar ne yapacaklar beni mi bulacaklar. Deli raporu olan birini kim kayda takar ki?
Hakaret mi? Fazla yaş ve ıq verdim şükretsinler.Emin misin?