- Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım Arşivi Forum hakkında açılan konulara baktım, hepsi kilitlenmiş.Hıı, bayağı kaldırılıyor.
Donanım Arşivi Forum hakkında açılan konulara baktım, hepsi kilitlenmiş.Hıı, bayağı kaldırılıyor.
Ben mantıklı demiyorum, fakat onlar açarken nedense hiç sorun olmuyor diyorum.Ne alaka? Technopat'ta açılabilir diyen var da ben mi göremiyorum? İki forumda da böyle konular anlamsız, saçma.
Kavga çıktığından olabilir mi?Donanım Arşivi Forum hakkında açılan konulara baktım, hepsi kilitlenmiş.
Kilitlemek sadece bir sonraki tartışmanın daha alevli olmasına sebep olur.Donanım Arşivi Forum hakkında açılan konulara baktım, hepsi kilitlenmiş.
Kilitlenmeyince ne olacak? Ben söyleyeyim ne olacağını; tartışma uzadıkça uzayacak, birkaç kişi hakaretten uzaklaştırılacak, tartışma bitse de konu hortlatılıp duracak, böyle konular açılmaya devam edecek. İki forumun üyeleri de çocukça davranmayıp bilinçli olurlarsa böyle bir şeye gerek kalmaz.Kilitlemek sadece bir sonraki tartışmanın daha alevli olmasına sebep olur.
Ben mantıklı demiyorum, fakat onlar açarken nedense hiç sorun olmuyor diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kavga çıktığından olabilir mi?
Burada da bir tartışma olmustu zamanında. Kilitlenmediği zaman insanlar kendi aralarında meseleyi halledebilmişti.Kilitlenmeyince ne olacak? Ben söyleyeyim ne olacağını; tartışma uzadıkça uzayacak, birkaç kişi hakaretten uzaklaştırılacak, tartışma bitse de konu hortlatılıp duracak, böyle konular açılmaya devam edecek. İki forumun üyeleri de çocukça davranmayıp bilinçli olurlarsa böyle bir şeye gerek kalmaz.
Tek konu bu, orada da İbrahim hocam gerekli ve "mantıklı" cevabı vermiş. Kalanlarından onaylanmayanlar vardır belki, bilemem ama ne kadar gördüysem hep fitili onlar ateşliyor.Bu konuda kavga göremiyorum.Donanım arşivi forum garipliği
Tamam belki konuyu kapatıcaksınız. Ama sadece bana garip gelen bir şeyi paylaşmak istedim. Az önce donanım arşivi foruma girdim ve rastgele bir konuya tıkladım. Konunun ismi " sistem nasıl " ben de baktım. Adam 2080 Ti, Threadripper kullanıp 300TL'lik Power Boost kasa ve PSU kullanmış. Tamam...www.technopat.net
Her zaman olmuyor işte o. Her zaman halledebilecek insanlar yazmıyor o tür konulara.Burada da bir tartışma olmustu zamanında. Kilitlenmediği zaman insanlar kendi aralarında meseleyi halledebilmişti.
Biraz insanlarin moduna da bağlı ama konunun kapatılması asla çözüm değil.Her zaman olmuyor işte o. Her zaman halledebilecek insanlar yazmıyor o tür konulara.
Konuyu açık bırakıp, hortlatılmasına, kavganın devam etmesine izin vermekten iyidir.Biraz insanlarin moduna da bağlı ama konunun kapatılması asla çözüm değil.