- En İyi Cevap
- 4
Tüm yayınlara başarılar dilerim ama benim Technopat Forum'dan haksız yere yemediğim hakaret kalmadı asla ama asla bir yayını eleştirmek onların hakkında konuşmak huyum değildir lakin zaten bu konuyu Technopat değil Technopat Forum olarak ele alıyorum konu da tam olarak bu zaten Technopat Forum'da çok rahat başka yayınlara üyeler tarafından hakaret edilip iftira atılabiliyor örnek vereyim mi? Donanım Arşivi hiçbir zaman Rampage parçalı bir bilgisayar önermemesi ve link vermemesine rağmen Donanım Arşivi Rampage öneriyor diye hakaret içeren yalan iftiralara maruz kaldık bunları siz kendi gözlerinizle görüp okudunuz zaten. Peki bugün bir takipçimizden gelen bir mesajla biz de farkettik Technopat videosunun açıklamasında Vatan Bilgisayar'ın Rampage Kasa ve PSU'lu sisteminin linki vermiş hee bir yayın istediğini yapar bizi ilgilendirmez ve yine aynı şekilde Rampage PSU iyi mi kötü mü o da bizi ilgilendirmez ama aynı yayının topluluğundan Rampage ile sistem toplamadığımız halde topladılar ithamıyla hakaret yediysek sadece biraz adalet diyorum tabi o kadar cesaretiniz varsa.
Kaynaklar;
Ben Segment Bilgisayar ile çalışıp Rampage'in F/P oyuncu ekipmanlarını inceledim ve beğendiğim ürünlerini sizinle paylaştım ama siz istemediğiniz için hiç bir zaman Rampage sistem tekliflerini kabul etmedim. Zaten artık tonla da F/P Kasa PSU marka modelleri var artık.
Kaynaklar;
Ben Segment Bilgisayar ile çalışıp Rampage'in F/P oyuncu ekipmanlarını inceledim ve beğendiğim ürünlerini sizinle paylaştım ama siz istemediğiniz için hiç bir zaman Rampage sistem tekliflerini kabul etmedim. Zaten artık tonla da F/P Kasa PSU marka modelleri var artık.