Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Bende technopat'tan geldim.technopatın yarısı burda ama gizlenıyorlar bu arada![]()
Herkes aynı değil!
Orada ciddi sorunlarda yaşadım.
Bende technopat'tan geldim.technopatın yarısı burda ama gizlenıyorlar bu arada![]()
ben donanım arvişi forumdan once ordaydım cidden bi kaç kelime eksik diye 2 hafta ban yedım ve biliyorum technopatın yarısı burdaBende technopat'tan geldim.
Herkes aynı değil!
Orada ciddi sorunlarda yaşadım.
derdini anlatmak isteyen anlatıyor çözmek isteyen çözüyör nokta koymayınca anlamıyomuzmu tamam koymamız kötü olmaz ama derdimi nokta koymadan da anlatabiliyorumkatılıyorum konu bile açamayıp kilitlenince şey atıyorlar technopat da cümle sonuna nokta koymadın 1 hafta ban
İlkin 1 hafta ban yedim sonra ip-banı daha sonra hesap silindi hepsi 2 gün içinde oldu. Ne diyorsun.ben donanım arvişi forumdan once ordaydım cidden bi kaç kelime eksik diye 2 hafta ban yedım ve biliyorum technopatın yarısı burda
derdini anlatmak isteyen anlatıyor çözmek isteyen çözüyör nokta koymayınca anlamıyomuzmu tamam koymamız kötü olmaz ama derdimi nokta koymadan da anlatabiliyorum
bana felan gerek yok bence saçmaharbi
Adam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.İlkin 1 hafta ban yedim sonra ip-banı daha sonra hesap silindi hepsi 2 gün içinde oldu. Ne diyorsun.
2 kelime eksik diye 2 hafta banı açıklarmısınAdam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.
Kimse kelime eksik diye ban atamaz orada. Buradaki listeden hangi cezayı aldığını yaz lütfen:2 kelime eksik diye 2 hafta banı açıklarmısın
dostum benim acelem var olsa ve yardıma ihtiyacım var olsa noktayı düşünemem tabii ki gerekli anlatmak istediğim ban vermek saçma anladın mı demek istediğimiAdam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.
şuna bak sanki dunyaca unlü bi yerde o kadar kural varKimse kelime eksik diye ban atamaz orada. Buradaki listeden hangi cezayı aldığını yaz lütfen:
Eski Technopat Sosyal Kuralları
Technopat Sosyal kuralları güncellendi. Yeni kurallar konusuna buradan ulaşabilirsiniz. Uyarı süreleri ve detaylarıyla ilgili konuya da tıklayarak ulaşabilirsiniz. Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i...www.technopat.net