Technopatın Kitlesi

katılıyorum konu bile açamayıp kilitlenince şey atıyorlar technopat da cümle sonuna nokta koymadın 1 hafta ban
derdini anlatmak isteyen anlatıyor çözmek isteyen çözüyör nokta koymayınca anlamıyomuzmu tamam koymamız kötü olmaz ama derdimi nokta koymadan da anlatabiliyorum

ben donanım arvişi forumdan once ordaydım cidden bi kaç kelime eksik diye 2 hafta ban yedım ve biliyorum technopatın yarısı burda
İlkin 1 hafta ban yedim sonra ip-banı daha sonra hesap silindi hepsi 2 gün içinde oldu. Ne diyorsun.

İlkin 1 hafta ban yedim sonra ip-banı daha sonra hesap silindi hepsi 2 gün içinde oldu. Ne diyorsun.
Adam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.

Adam kurallar bölümünde kocaman çift hesap yasak yazmış. @MertÖzkaya06 Türkçe kurallarına dikkat edilmesinin iki amacı var. Ne dediğinin anlaşılması ve kendi anadilini düzgün kullanman. Bir noktayla başlar sonra saçma sapan kelimelere döner.
2 kelime eksik diye 2 hafta banı açıklarmısın

2 kelime eksik diye 2 hafta banı açıklarmısın
Kimse kelime eksik diye ban atamaz orada. Buradaki listeden hangi cezayı aldığını yaz lütfen:

dostum benim acelem var olsa ve yardıma ihtiyacım var olsa noktayı düşünemem tabii ki gerekli anlatmak istediğim ban vermek saçma anladın mı demek istediğimi

Kimse kelime eksik diye ban atamaz orada. Buradaki listeden hangi cezayı aldığını yaz lütfen:
şuna bak sanki dunyaca unlü bi yerde o kadar kural var :D

Geri