Kaç TL bilginiz varmıArkadaslar yarin game garaj uzerinde satisa cikacak technopatin tanitmis oldugu sistem alinir mi
Bence alınır hem rtx 3050 4 K civarı olacağını duymuştum daha 2. El rx 570 4 kkadar ve rtx 3050, 1660s seviyelerinde bende bilgisayar alacaktım zamanlama mükemmel olduBilgim yok fakat icerisindeki parcalar olarak sormustum aslinda
4k olduğunu nereden duydun knk? Abdullah hoca videoda 5k ya falan belki bulunabilir dedi. 4k olmaz.Bence alınır hem rtx 3050 4 K civarı olacağını duymuştum daha 2. El rx 570 4 kkadar ve rtx 3050, 1660s seviyelerinde bende bilgisayar alacaktım zamanlama mükemmel oldu
4-5k olacak aynen 5 yazmayı unutmuşum ve çıktığında bence alınmalı çünkü ilerleyen zamanlarda gtx 1650 vakası gibi olabilir4k olduğunu nereden duydun knk? Abdullah hoca videoda 5k ya falan belki bulunabilir dedi. 4k olmaz.
Videoda 6k bandında olacağı söyleniyor oda en iyi ihtimalle 5k bile hayal4k olduğunu nereden duydun knk? Abdullah hoca videoda 5k ya falan belki bulunabilir dedi. 4k olmaz.
Kaç gibi çıkar hocam bi bilginiz var mı bide sizce alınır mı ?Hocam videodaki pc nin anakarti iyi mi