Neler Yeni

Technopatta 10 yıl ban yedim

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar sadece çoklu hesap açtım ve sonuç olarak Technopattan 10 yıl ban yedim. Mecbur ne yapacağız?
Banada attı hatta haksız yere yazı başlıkta NC 750 X yazdım doğru olanı buydu ama yazı denetim masasında ne olur olmaz dedim düzelteyim düzeltince küçülttü başlığı bende heralde böyle oluyor diyip konuyu açınca 6 gün ban yedim raporlama yapmama rağmen insafsızca reddettiler ondan sonra bende technopat bitti gözümde.

grasdiyas

80+ Silver
10 sene sonra bi konu açarsın bi 20 sene daha yersin hiç bulaşma :d

grasdiyas

80+ Silver

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
23 yaşında görüşürüz o zaman
ne alaka la
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani buranın adı "technopat mağdurları" mı?
Bir forumda bir şey yaşadıysanız başka forumda bunu söylemek doğru değil .
Yediyseniz yediniz ne yapalım ?
üzülelim mi?
orada olan orada oldu bitti lütfen burası oranın mağdurlarının kuruluşu değil.
Ban yemeden önce de 2 forumu da kullanıyordum zaten

Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
13 yaş değilim kral

Ban yemeden önce de 2 forumu da kullanıyordum zaten
o zaman bunu belirtmenizin mantıksız olduğunu bilmeniz gerekirdi ki bu daha da kötü bence.
Lütfen böyle konular açmayınız.
Neler yeni kısmına paylaşabilirsiniz ama

José Mourinho

80+ Silver
Ya dayı technopat'ta ban yiyen herkese starter pack olarak buraya üye olmak mi geliyor. Her sene garanti technopat'tan ben yedim konusu açılıyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cinayetten bu kadar ceza alınmıyor. Tamam Multi hesap her forumda yasak ona eyvallah yasak olmasına katılıyorum da 10 yıl ne kadar adil orası tartışılır.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Arnold Ciwardagexer
Technopat Kadar Yazım Ve Türkçe'ye Önem Veren Bir Forum Görmedim. Reklam Yapmak Gibi Olmasın Ama Technopat Yetmiyormuş Gibi Bir de TechOlay Çıktı Kurallar Kopyala-Yapıştır Yapılmış. Yani Diyeceğim Çok Katı Kuralları Bulunan Bir Forum. Her Forumda Olduğu Gibi Çoklu Hesap Kullanımı Yasak Ne Amaçla Açtıydınız?
Geçen moderatör yazım yanlışı olan bir mesaj yazmış ben de rapor ettim üstüne de dislike attım. Bunun üzerine 1 hafta ifade atamama cezası yedim. Gittim ticket açtım 2 günde döndüler acil olarak işaretlememe rağmen. Şaka gibi forum. Daha öncesinde fikrimi belirttim diye verdikleri 1 haftalık banı söylemiyorum bile.
1723725038182.png

1723725056983.png

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar sadece çoklu hesap açtım ve sonuç olarak Technopattan 10 yıl ban yedim. Mecbur ne yapacağız?
Konu technopat da olsa haklı ban

Geçen moderatör yazım yanlışı olan bir mesaj yazmış ben de rapor ettim üstüne de dislike attım. Bunun üzerine 1 hafta ifade atamama cezası yedim. Gittim ticket açtım 2 günde döndüler acil olarak işaretlememe rağmen. Şaka gibi forum. Daha öncesinde fikrimi belirttim diye verdikleri 1 haftalık banı söylemiyorum bile.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birde böyle saçma cezaları var insanı çıkdırtıp soğutuyor

Top Bottom