Neler Yeni

Technopat'ta Benim Rızam Dışında Konu Açılması?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
akakakakakakakkaa.png

Bu forumdakiler cidden sıkıntılı.

ElectriX

80+ Silver
Neden kawga çıkıyor. 2 tarafta adam akıllı laf atmadan ya da saygılıca birbirini eleştirse. Şu şu yanlış şöyle yapın dense. Her gün böyle konular. Neden? DA forum olarak Technopath ile kawgayı kessek muhattap olmasak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mehmet Bey
sakin ol senlik bişey yok kardeşim.
bırkatım orayı zatende. Korktuğum tek olay ben instafdan hakeret etmedim konuyu ben açmnadım ben sadece 2000 saatinde yasağım bitince konuyu gördüm herkes reklam yapıyor diiynce bende öyle yazıdm benimle davalık olma söz konusu değil diimi haksret etmedim dolandırıcı hiç demedim

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bir şey merak ediyorum. Ben burada objektif yorum yaptım diye haksız bir ceza aldım.
DA forumunda aldığım haksız uyarı' diye konu açsam. DA olarak kendimizi orada görsek ne düşünürsünüz?

isimsizüye

80+ Gold
bugüne kadar. şöyle söyleyeyim TUF Ekran kartların tek sorunlu olduğunu tek ses veren @Abdullah Hacıgül oldu abdullah başka kimse ses vermedi. bi de technopat ASUS TUF A15 Laptopun sıcaklığını göstermedi nedense abdullah tuf un bütün sorunlarını videoda paylaştı.

Technopatla sorunum yok bu arada.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
bırkatım orayı zatende. Korktuğum tek olay ben instafdan hakeret etmedim konuyu ben açmnadım ben sadece 2000 saatinde yasağım bitince konuyu gördüm herkes reklam yapıyor diiynce bende öyle yazıdm benimle davalık olma söz konusu değil diimi haksret etmedim dolandırıcı hiç demedim
Korkma bu kadar dava etse bile bi şey çıkmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,998
Üyeler
164,227
Son üye
lostkingdom
Top Bottom