sakin ol senlik bişey yok kardeşim.ben abdullah abiye yemin ederim dolandıreıcı dedmedim sadece reklam yapıyor dedim
bırkatım orayı zatende. Korktuğum tek olay ben instafdan hakeret etmedim konuyu ben açmnadım ben sadece 2000 saatinde yasağım bitince konuyu gördüm herkes reklam yapıyor diiynce bende öyle yazıdm benimle davalık olma söz konusu değil diimi haksret etmedim dolandırıcı hiç demedimsakin ol senlik bişey yok kardeşim.
R R R R R Rben abdullah abiye yemin ederim dolandıreıcı dedmedim sadece reklam yapıyor dedim
İnşallah yoktur bir kaç tane kişi yüzünden davalık olmaktan korkuyorum.Olm sakin ol swnlik bir şey yok
Abdullah Abim mice dava açay mı? Arkana bakmadan kaç.ben abdullah abiye yemin ederim dolandıreıcı dedmedim sadece reklam yapıyor dedim
Alıntıyı görüntüle
Bu forumdakiler cidden sıkıntılı.
Korkma bu kadar dava etse bile bi şey çıkmaz bence.bırkatım orayı zatende. Korktuğum tek olay ben instafdan hakeret etmedim konuyu ben açmnadım ben sadece 2000 saatinde yasağım bitince konuyu gördüm herkes reklam yapıyor diiynce bende öyle yazıdm benimle davalık olma söz konusu değil diimi haksret etmedim dolandırıcı hiç demedim