Technopatta Yapilan Başlik

Reaksiyon skoru
26
Onu orda yapan arkadasin banlanmasi lazim.Rssime bakarsaniz görüŕsünüz.

Ekler

• Screenshot_20200327-063654_Chrome.webp
    Screenshot_20200327-063654_Chrome.webp
    55.2 KB · Hit: 138
Konuyu kendisi nasıl açmıştı ☺️☺️ 12 yaşında birisi konu açmış sandım başlığı görünce ?

Bunu hatırlıyorum. Abdullah hatasını belirtip, uyarmıştı.
Ama kendisi ısrarla bir şeyler anlatmaya çalışıyordu.
Sonrasında da ban yemişti sanırım.

Kodlardan oluşan dünyanın içinde var olma çabası.

Ağzının payını verirler onun bir kaç istisna durum hariç prim yaptırmazlar o vatandaşa.
Edit:
Dedim ama istisnalar kaideyi aşmış durum da ?

Son düzenleme:
Ağzının payını verirler onun bir kaç istisna durum hariç prim yaptırmazlar o vatandaşa.
Edit:
Dedim ama istisnalar kaideyi aşmış durum da ?
abi sanki makale yazıyoruz insanların pc si ne bişey oluyo buraya yardım almaya geliyo telaşla adam noktaya virgüle nasıl dikkat etsin o telaşla ya gözünüzü seviyim

abi sanki makale yazıyoruz insanların pc si ne bişey oluyo buraya yardım almaya geliyo telaşla adam noktaya virgüle nasıl dikkat etsin o telaşla ya gözünüzü seviyim
Türkçeyi herkes tam anlamıyla kullanamaz onlar bunu anlamıyolar sadece. Forum olarak eksik çok bunun telaşla filan alakası yok. Adam pc açılmıyor diye başlık atıyor konuya giriyoruz bileşenlerin hiç birisi belirtilmemiş, sistem ne zaman toplanmış veya alınmış hiçbir bilgi yok. Böyle olmaması gerekiyor yoksa çok bayağı bir durum ortaya çıkar kirlilikten başka bir şey getirmez bu ortama.

Ne DA Forum, ne Sosyal ne de başka bir forum, diğer forumları kötüleme yeri DEĞİLDİR! Bunu kafanıza sokun artık. Bu tip konular saçmalıktan başka bir şey değil.

ben hiçbir forumda alamadığım cevapları burada alıyorum

Türkçe öğretmenliği onlara kalsın. Biz işimize bakalım.

Ben anlamıyorum niye orada burada kavga çıkıyor. Bura forum ora forum. Forum arkadaşım buralar forum. Adı üstünde. Beğenmediysen girmezsin olur biter.

Bu tür şeylere takılmamak gerekiyor, bırakacaksın kendi haline :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri