Neler Yeni

🔥İndirim Tecno Camon 20s Pro 5G 8/256 10.599tl

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Sercan SAYİT
Donanımsal olarak iyi dursa bile Erdi'nin tanıtım videosunda ki olumsuz yorumlar bile almaktan vazgeçmek için yeterli geliyor.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Cihan Bozkır
Donanımsal olarak iyi dursa bile Erdi'nin tanıtım videosunda ki olumsuz yorumlar bile almaktan vazgeçmek için yeterli geliyor.
Erdi 'nin videosunu baştan sona seyrettim. Adamın şikayet ettiği sadece üç şey var o da ekran parlaklığı az fazla olabilirdi demesi , Ultra wide kamera eksikliği ve ana kamerada sensor shift olmaması. Olan özelliklerin çalışmasına dair hiçbir soruna değinmemiş. Bu paraya bunların hiçbiri sorun değil. NFC kesin varsa ve günlük kullanımda aşırı ısınma ve battery drain sorunu yoksa gayet iyi makina.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Sercan SAYİT
Erdi 'nin videosunu baştan sona seyrettim. Adamın şikayet ettiği sadece üç şey var o da ekran parlaklığı az fazla olabilirdi demesi , Ultra wide kamera eksikliği ve ana kamerada sensor shift olmaması. Olan özelliklerin çalışmasına dair hiçbir soruna değinmemiş. Bu paraya bunların hiçbiri sorun değil. NFC kesin varsa ve günlük kullanımda aşırı ısınma ve battery drain sorunu yoksa gayet iyi makina.

Kardeşim Erdi'nin yorumu demedim, videosunda ki yorumlar dedim, yani kullanıcı yorumları. Cihaz iyi ise iyi deriz, değilse de değil, büyütmenin manası yok.

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Cihan Bozkır
Ben yorumları görünce biraz çekindim, iptal ettim siparişi ama yorumların çoğu da kullanmayan kişilere ait. Erdi de çok güvenilir gelmedi, diğer videolarını görmedim ama bir kere ufs 2.1 bu telefon dememiş.

Top Bottom