Neler Yeni

🔥İndirim Tecno Phantom V Flip kuponla 19.399₺.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Merhaba arkadaşlar, Tecno Phantom V Flip n11'de kuponla 19400₺. 500₺ Kuponunuzu tık hızı kuponlarda getir alışveriş altından yükleyebilirsiniz. Yine telefon getir alışverişte de aynı fiyat.
Bir tane sipariş ettim. Eşim kullanacak. Oyun,kamera vs ile işi olmaz. Sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanır hemen her kadın gibi. Fiyatı uygun olunca deneyelim dedik. Beğenmezsek iade ederiz.
n11'den Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Screenshot_20241228_222945.jpg

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Furkan Görür
Beğenmezsek iade ederiz kısmını unutun hocam. Jelatini açıldığında amazon ve Apple dışında iade alan yok

kaçç bu markadan kaç
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf veri güvenliği için bile alınmaz şu marka kendi temasını kullanıyor değil mi düz android değil

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert Ketenoğlu
Merhaba arkadaşlar, Tecno Phantom V Flip n11'de kuponla 19400₺. 500₺ Kuponunuzu tık hızı kuponlarda getir alışveriş altından yükleyebilirsiniz. Yine telefon getir alışverişte de aynı fiyat.
Bir tane sipariş ettim. Eşim kullanacak. Oyun,kamera vs ile işi olmaz. Sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanır hemen her kadın gibi. Fiyatı uygun olunca deneyelim dedik. Beğenmezsek iade ederiz.
n11'den Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Alıntıyı görüntüle
Hocam yerinde olsam telefon kolay bozulan bir şey değil ekranı kırarsan garantiye girmiyor zaten infinix zero flip alır imei attırır kullanırım bu cihazdan daha güzel

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,203
İsim
Furkan Görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf veri güvenliği için bile alınmaz şu marka kendi temasını kullanıyor değil mi düz android değil
samsungta öyle kendi temasını kullanır. Buna OS sürüm denir.

Senin dediğin google pixel ve nothing phone saf androidlerde geçerli.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
anneme almıstım techno guzel marka ben begeniyorum hayilri olsun hocam

Top Bottom