nightsoldier
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 418
- İsim
- C.S.
Merhaba arkadaşlar, Tecno Phantom V Flip n11'de kuponla 19400₺. 500₺ Kuponunuzu tık hızı kuponlarda getir alışveriş altından yükleyebilirsiniz. Yine telefon getir alışverişte de aynı fiyat.
Bir tane sipariş ettim. Eşim kullanacak. Oyun,kamera vs ile işi olmaz. Sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanır hemen her kadın gibi. Fiyatı uygun olunca deneyelim dedik. Beğenmezsek iade ederiz.
n11'den Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bir tane sipariş ettim. Eşim kullanacak. Oyun,kamera vs ile işi olmaz. Sadece sosyal medya ve WhatsApp kullanır hemen her kadın gibi. Fiyatı uygun olunca deneyelim dedik. Beğenmezsek iade ederiz.
n11'den Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Tecno Phantom V Flip 8 GB 256 GB (Tecno Türkiye Garantili) Siyah 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com