Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

gm 24 pro varken alınmaz
bataryada ve kamerada daha iyi geri kalanı zate nerdeyse aynı neden gm 24 pro bide gm 24 proda pova 5 deki gbi gamebooster varmı(kameradan kastım diyafram açıklığı gece ve genel kalite için ayrıca 2k video çekebiliyor pova 5 ön kameradada

Cihaz eski ama özellikleri dolu dolu malzeme kalitesi güzel işlemci mediatek bende terceh etmem ama tecno pova dan daha güçlü ve ömürlü bir cihaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şeyy hocam yanlış bilmiyorsam note 10 pro da 45fps değilmi ayrıca eski değil mi biraz

Cihaz eski ama özellikleri dolu dolu malzeme kalitesi güzel işlemci mediatek bende terceh etmem ama tecno pova dan daha güçlü ve ömürlü bir cihaz bence
Bu normal not 10 pro değil 5g olan versiyonu daha güçlü düz modele gore

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu normal not 10 pro değil 5g olan versiyonu daha güçlü düz modele gore
anladım hocam sağolunda zaten eski cihazlara bakmama sebebim bi müddet sonra yavaşlaamış olmaları ve işlemci haricinde çok bi şeyi yok ve nedense internette bu telefon hakkında türkçe video yok sanırsam türkiyeye kaçak yolla getirlimiş dediğim gibi şuanlık kaçak telefonlara fln bakmıyorum ama öneriniz için çok teşekürler

selam forum sakinlerişimdi konun içeriğini başlığını değiştirdim malesef aradığı bütçede o yok diye aradığım bütçede muhtemelen en iyisi bu telefon siz önerir misiniz? bu telefonu hılıca bi epey link bırakıcağım sizin için (not a24 mümkünse önermeyin samsunlarda exsony ve snapdrgon sadece seviyorum nedense mediatek samsungda bi müddet sonra yavaşlıyor) telefon hakkındada yorum yaparsanız sevinirim farklı teleofnları neden önerdiğinizi verisel olarak söylerseniz mutlu olurum

epey link:

dostum bence gayet iyi fiyatına göre mediatek helio P70 işlemcili telefon kullanıyorum kasmıyor g99 sen düşün al geç.

bataryada ve kamerada daha iyi geri kalanı zate nerdeyse aynı neden gm 24 pro bide gm 24 proda pova 5 deki gbi gamebooster varmı(kameradan kastım diyafram açıklığı gece ve genel kalite için ayrıca 2k video çekebiliyor pova 5 ön kameradada
bu fiyatta gm 24 pronun amoled ekran olması bile yeterli. 9000 liralık telefondan kamera bekleme zaten pova 5 in kamerasının iyi olacağını düşünüyorsan şimdiden diyeyim.

dostum bence gayet iyi fiyatına göre mediatek helio P70 işlemcili telefon kullanıyorum kasmıyor g99 sen düşün al geç.
anladım hocam sağolun bilgi verdiğiniz için bendede şuan g35 var ondan değişmek istiyordum

bu fiyatta gm 24 pronun amoled ekran olması bile yeterli. 9000 liralık telefondan kamera bekleme zaten pova 5 in kamerasının iyi olacağını düşünüyorsan şimdiden diyeyim.
sağolun hocamda bu fiyata amoled ekran olup olmaması benim için çok önemli değil kamera konusunda ise internetten araştırdım en azından idare eder gm 24 pronunki bundanda kötüymüş ve yanlış anlamayın ama gm 24 ün oyun kısmında çok stabil olucağını düşünmüyorum arkadaşımda gm 21 pro vardı çokta iç açıcı değildi

ne demek bura yardımlaşma yeri zaten ve emin ol ki o telefonu şarzda kulanmazsan 4-5 yıl gider rahat
beni zaten götürür ya aşırı mobil oyun oynayan birisi değilim şuanki telefonum oppo a16 3 32 hafızadan çok sıkıntı duyuyordum zaten bu tleefonu alırsam ilk bir yıl aktif kulanıcam oyun sosyal medya vb 2.yıl nerdeyse bakamicam sınav senem olucak üniversite için tekrardan sağolun birde hocam bir sorum olucak sizce bu telefonu alsam yanınada fan alsam nasıl olur

beni zaten götürür ya aşırı mobil oyun oynayan birisi değilim şuanki telefonum oppo a16 3 32 hafızadan çok sıkıntı duyuyordum zaten bu tleefonu alırsam ilk bir yıl aktif kulanıcam oyun sosyal medya vb 2.yıl nerdeyse bakamicam sınav senem olucak üniversite için tekrardan sağolun birde hocam bir sorum olucak sizce bu telefonu alsam yanınada fan alsam nasıl olur
yanına fan alsan şöyle olur şimdi gidip 200 300 tl ye dandik telefon sağutucusu almak yerine kaliteli birşeyler alın o 300 tl lik olanlar çöp pc egzoz fanı bile daha iyi sağutuyor önerdiğim bir marka olarak zoinco olabilir büyçen yeterse aşırı iyi telefon hiç ısınmaz ve bu duurmda da kasma olasılığı 0 iniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,514
Üyeler
184,319
Son üye
sswihhyy29
Geri