Sabri okay
80+ Bronze
En iyi forum donanim arsivi forum beklemiyorsunHangi forumu daha çok beğeniyorsunuz üyeler arayüz vs
En iyi forum donanim arsivi forum beklemiyorsunHangi forumu daha çok beğeniyorsunuz üyeler arayüz vs
illaha kavga çıksın istiyonuz demi?Hangi forumu daha çok beğeniyorsunuz üyeler arayüz vs
bunun yan etkisi bazı adminler saçmalıyor ama nadir oluyor. gine güzel sistemDA'da troller var. Ve görüyorum. Technopat'te yok denecek kadar az. (Yapanlar zaten direk uçuruluyor.) Çünkü konu onay, üye onay sistemi var.
Sorununu çözeceksen Technopat derim.
Burda ben 2-3K mesajı olup saçma sapan öneriler, cevap yazan insanlar gördüm. (Hepsine demiyorum tabii ki, bilgili insanlar çok var. Ama trollerde var.)
Haklısın, bazen adminleri saçmalayabiliyor. Ama genel anlamda güzel bir sistem. Gönül isterki burda da olsun. Ama yok, ve bi hayli zahmetli bir iş.illaha kavga çıksın istiyonuz demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun yan etkisi bazı adminler saçmalıyor ama nadir oluyor. gine güzel sistem
orası sosyal burası forum farklıHaklısın, bazen adminleri saçmalayabiliyor. Ama genel anlamda güzel bir sistem. Gönül isterki burda da olsun. Ama yok, ve bi hayli zahmetli bir iş.
En azından "X şeyi X yerinin ucuna geldi. Orucum bozulur mu?" gibi gibi konular olmaz.orası sosyal burası forum farklı
Zaten anasayfamdaydı ben hortlatmadımokadar eski değil ben yazdığımda 1 hafta önce falan açılmıştı neden hortlatdın
Nasil yaniBi' bitmediniz![]()