Tecpro Değişim İsteklerim Kabul Edilmiyor

Genelde FPS türü oynuyorum ama arada rdr2 , ac mirage ve nfs heat oynuyorum.
AG275QXN ve 25G3ZM ghosting olarak VA'ya göre çok başarılı monitörler.
@Emirkanyvs VA panele karşı çok ön yargılıydı ama şu anda AG275QXN monitör kullanıyor ve çok memnun. Özellikle FPS oyunlarında çok şaşırdığını söyledi.
AG275QXN ile yapılmış medium overdrive modunda ufo ghosting testi:
Ama sizi black smearing ve görüş açıları rahatsız edebilir. Elbette kalitesiz VA paneller kadar kötü değil.

Aynı sorunu bende yaşadım aynı modeli bende gönderdim ekran kartım 7800 xt nitro var büyük ihtimalle bana da önerecek ler va panel ne önerirsin
Bence qhd olanı alıp geçebilirsin. Eğer farklı modeller önerilirse ekstra konu açarsın onları da değerlendiririz ama şuan için en mantıklısı bu duruyor.

Bence qhd olanı alıp geçebilirsin. Eğer farklı modeller önerilirse ekstra konu açarsın onları da değerlendiririz ama şuan için en mantıklısı bu duruyor.
Qhd ile 1080p arasında ne farkı var hocam bilmediğimden soruyorum. Üst model mi veriyorlar

AOC 24G2SPU/BK monitörümü garantiye yollamıştım onlara 5-6 tane uygun monitör attım hiçbiri kabul görmedi.
Sadece aşşağıdaki monitörlerde stok var oda sınırlı hemen dönüş yapın yoksa alığınız fiyata İADE için yönlendireceğiz dendi.
benim aldığımda 4k idi şuan 8k ya gördüm hb de.

Hiç IPS panel varmı diye sordum sadece bunlar var diyorlar.
Hangisi alınır sizce
Genellikle hikâyeli oynu oynuyorsan, film dizi izliyorsan ve arada FPS oyunu oynuyorsan 25G3ZM al bende kullanıyorum

Qhd ile 1080p arasında ne farkı var hocam bilmediğimden soruyorum. Üst model mi veriyorlar
Çözünürlük farkı hocam. Biri 1080p biri 1440p. Daha çok piksel olduğu için görseller daha detaylı ve göze hoş gelir. Panelin hızını vs bilmiyorum ama ipsler siyah doğruluğu vs gibi konularda da ipslerden önde. Eğer ipse yakın iyi bir va panel ise ipsten daha çok işinize yarayabilir. Keza öyle olmasa da her türlü bir upgrade olcak, en kötü kutusuyla satar 1k ekler ips 27 qhd alırsınız çok içinize sinmezse.

Çözünürlük farkı hocam. Biri 1080p biri 1440p. Daha çok piksel olduğu için görseller daha detaylı ve göze hoş gelir. Panelin hızını vs bilmiyorum ama ipsler siyah doğruluğu vs gibi konularda da ipslerden önde. Eğer ipse yakın iyi bir va panel ise ipsten daha çok işinize yarayabilir. Keza öyle olmasa da her türlü bir upgrade olcak, en kötü kutusuyla satar 1k ekler ips 27 qhd alırsınız çok içinize sinmezse.
VA hiç kullanmadım biraz da önyargım var sanırım VA panellere karşı. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum dizi film izlerim. Borsa al-sat ile uğraşıyorum grafikleri vs çiziyorum VA panel işimi görürse alabilirim sanırım

@Emirkanyvs VA panele karşı çok ön yargılıydı ama şu anda AG275QXN monitör kullanıyor ve çok memnun. Özellikle FPS oyunlarında çok şaşırdığını söyledi.
Ama sizi black smearing ve görüş açıları rahatsız edebilir. Elbette kalitesiz VA paneller kadar kötü değil.
AG275QXN modelini Onayladım hocam tamamdır.
Yardımlarınız için sağolun dostlar.

VA hiç kullanmadım biraz da önyargım var sanırım VA panellere karşı. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum dizi film izlerim. Borsa al-sat ile uğraşıyorum grafikleri vs çiziyorum VA panel işimi görürse alabilirim sanırım
Hikayeli oyun ve dizi izliyorsanız kesinlikle va ipsten çok çok daha iyi. Ama eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız çok iyi va olmadıkça gecikmeler sizi ips panele kaydırıyor maalesef.

Hikayeli oyun ve dizi izliyorsanız kesinlikle va ipsten çok çok daha iyi. Ama eğer rekabetçi oyun oynuyorsanız çok iyi va olmadıkça gecikmeler sizi ips panele kaydırıyor maalesef.
Sezon1 lol oyuncusyum arada bir indirip oynuyor adamı kanser ediyor oyun o yüzden sildim 5 6 aydır oynamıyorum hastası değilim artık lol'ün ama bilmiyorum bir başka forumda da şey demişler hocam bu 27inc olan monitöre bakın yazıyorum direkt''
Ghosting ve black smearingi fazla olan bir monitör. Alınmaz.'' demiş bu sorunlar nedir ghostingi biliyorum da diperini bilmiyorum

RDR2'de ayrı CS2'de ayrı memnun etti. Kesinlikle öneririm. Burdan gene monitörü almam da ikna eden ve öneren @İsimbulamajim hocama da teşekkür ediyorum.

Bu arada farklı oyunlarda henüz denemedim ama bu ikisinde deneyimlemem yeterlidir diye düşünüyorum.

aynı sorun ben de var 1 haftadır uğraşıyorum bende değişim onay bekliyor yazıyor siz ne kadar sürede geri dönüş aldınız?

Sezon1 lol oyuncusyum arada bir indirip oynuyor adamı kanser ediyor oyun o yüzden sildim 5 6 aydır oynamıyorum hastası değilim artık lol'ün ama bilmiyorum bir başka forumda da şey demişler hocam bu 27inc olan monitöre bakın yazıyorum direkt''
Ghosting ve black smearingi fazla olan bir monitör. Alınmaz.'' demiş bu sorunlar nedir ghostingi biliyorum da diperini bilmiyorum
Black smearing ghostinge yakın hatta ghosting diyebileceğimiz bir durum. En çok siyah arkaplanda yazıları okurken karşılaşırsınız böyle siyah ghostingi gibi bi nevi, yazıları okumak zorlaşabilir. Lol değil de daha çok rekabetçi fpsde bu gecikmeler önemli. Monitörü kullanmadım, incelemesine de bakmadım açıkçası ama kullanan insanların yorumlarına ve youtubedan model adı incelemelerine bakıp anlayabilirsiniz. Dediğim gibi her türlü bir upgrade olacaktır sizin için bu değişim.

Geri