Neler Yeni

Tecrübeli olmadığım için iş bulamıyorum

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Direk konuya gireceğim garsonluk için yaklaşık 20 mağaza dolaştım ve iş bulamadım ya deneyimli istediler ya da direk almadılar
Bir saat önce yine sordum yine aynı şekilde deneyimli eleman istediler
Arkadaşlar iş bulamıyorum bu olay ciddi mi?
Bir işe giremeden nasıl tecrübe edineceğim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
Direk konuya gireceğim garsonluk için yaklaşık 20 mağaza dolaştım ve iş bulamadım ya deneyimli istediler ya da direk almadılar
adamların istedigi personel 38 saat calışacak 35 yıl tecrübesi olan 25 yaşında 4 üniversite bitirmiş eleman arıyorlar sonra gencler iş begenmiyor ülke olarak cok sıkıntıdayız

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
yalan söyle
ben 2 aydır bu şekilde çalışıyorum tecrübe diye ağlıyorlar 1 şikayet almadım
şehirdışında bi cafede çalışıyordum buraya geldim falan ayarladım bi şekilde

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 haftadır asgari ücretle çalışabileceğim yer arıyorum ama bulamıyorum. Gerçekten lanet bir yerde yaşıyoruz.
Gerçekten haklısın ben 1 aydır arıyorum yine bulamıyorum
Geçen arkadaşım 16 saat asgari ücret için çalıştı ne olacak bu halimiz?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalan söyle
ben 2 aydır bu şekilde çalışıyorum tecrübe diye ağlıyorlar 1 şikayet almadım
şehirdışında bi cafede çalışıyordum buraya geldim falan ayarladım bi şekilde
Yalan söylemeyi düşündüm fakat tecrübesiz oldugumu anlayabilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Fatih PEKER
Yapacak bişi yok ancak bir yerlere tecrübe kazanmak için asgari ücret altı ricada bulunmak lazım. Başka türlü zor.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
1 - öncelikle profesyonel iş hayatından olabildiğince çok tanıdık bulun. büyük kuzeniniz, dayınız, abinizin eşi vs.

2 - tanıdıklara cv'nizi gönderip sizi bir yere yerleştirmesini beklemeyin, eğer ilgili kişi patron değilse sıfırdan sizin için bir pozisyon yaratamaz, bunu sakın unutmayın. bana şu ana kadar gelen iş ayarlar mısın cv'leriyle ufak bir holding kurmuştum ama işler öyle yürümüyor maalesef.

3 - peki bu tanıdıklardan nasıl faydalanacağız? şöyle ki, ilanlardan pozisyon arayacağız, gerçek pozisyonlar bulunduğunuzda bu pozisyonlarla ilgili olduğunu düşündüğünüz tanıdıklarınıza ben şu pozisyona başvuruyorum sizin tanıdığınız, yapabileceğiniz bir şey var mı diye soruyorsunuz, illa ki vardır ve o aşamada artık sizin cv'niz ve başvurunuz ağırlığı olan birinin ricasıyla incelenecektir ve muhtemelen kabul edilecektir.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
Fast Food sektörünü denediniz mi?
Benzinlikte olabilir ama kışın zor.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
1 - öncelikle profesyonel iş hayatından olabildiğince çok tanıdık bulun. büyük kuzeniniz, dayınız, abinizin eşi vs.

2 - tanıdıklara cv'nizi gönderip sizi bir yere yerleştirmesini beklemeyin, eğer ilgili kişi patron değilse sıfırdan sizin için bir pozisyon yaratamaz, bunu sakın unutmayın. bana şu ana kadar gelen iş ayarlar mısın cv'leriyle ufak bir holding kurmuştum ama işler öyle yürümüyor maalesef.

3 - peki bu tanıdıklardan nasıl faydalanacağız? şöyle ki, ilanlardan pozisyon arayacağız, gerçek pozisyonlar bulunduğunuzda bu pozisyonlarla ilgili olduğunu düşündüğünüz tanıdıklarınıza ben şu pozisyona başvuruyorum sizin tanıdığınız, yapabileceğiniz bir şey var mı diye soruyorsunuz, illa ki vardır ve o aşamada artık sizin cv'niz ve başvurunuz ağırlığı olan birinin ricasıyla incelenecektir ve muhtemelen kabul edilecektir.
İlerde bakarım hocam şu an öğrenciyim ne yazık ki yinede teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fast Food sektörünü denediniz mi?
Benzinlikte olabilir ama kışın zor.
Bi yerden başlamak gerekiyor part time bim düşünüyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu adımdan sonra bir şey yapmaya gerek kalmıyor zaten. Adamını bilmen yeterli. 2-3 arkadaşa sordum nasıl iş buldunuz diye, şunu aradım, buna söyledim, şu ayarladı vs. cevaplarını aldım.

Top Bottom