Neler Yeni

Tecrübeli olmadığım için iş bulamıyorum

falcon10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
göktuğ göçer
iş veren gözündende bakmak gerek asgari ücret vericekse tecrübeli deneyimli çalışan ister . deneyim kazanmak bilmediğin işi öğrenmek ustalık edinmek için az ücretle çalışmaya katlanman gerek.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
iş veren gözündende bakmak gerek asgari ücret vericekse tecrübeli deneyimli çalışan ister . deneyim kazanmak bilmediğin işi öğrenmek ustalık edinmek için az ücretle çalışmaya katlanman gerek.
Hocam asgari altı çalışayım sorun değil fakat asgari altı çalıstıranda istemiyor ki :/

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Bu adımdan sonra bir şey yapmaya gerek kalmıyor zaten. Adamını bilmen yeterli. 2-3 arkadaşa sordum nasıl iş buldunuz diye, şunu aradım, buna söyledim, şu ayarladı vs. cevaplarını aldım.
Aynen Öyle Dostum

yusuf34

80+ Silver
Gerçekten haklısın ben 1 aydır arıyorum yine bulamıyorum
Geçen arkadaşım 16 saat asgari ücret için çalıştı ne olacak bu halimiz?
16saat nerde çalıştı iş yerinin ismi nedir ?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Önce komi olacaksın. Sonra garson.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OZAN TANKUŞ
Ben lisenin stajındayken bana iş teklifi geldi. Koskoca çağrı merkezini baştan aşşağı kuracaktım ( o zaman Ağ işletmenliği mezunu olmuştum) . Annem babam yapamazsın orada edemezsin dedi. O zamanlar haklılardı tabii ki. İstanbuldan Balıkesire gidecektim ve o yaşımda tek başıma hayatımı sürdürecektim. Zor olacaktı. Gitmedim. Keşke gitseydim diyorum. Önceden işi ve hayatı tecrübe etmiş olurdum. Şimdi şükür yine çalışıyorum. Ama daha önceden olmuş olsaydı şuan ne okuduğum okula bakarlardı nede yaşıma. her şey tecrübe arkadaşlar. Onun için ben lisedeki arkadaşlara hep şunu tavsiye ediyorum. Fırsat bulduğunuz an direkt dalın işe. İleride inanılmaz faydası olacaktır diye. Mağlesef devir tecrübe devri. Üniversite devri değil.

Can...

80+ Platinum
Direk konuya gireceğim garsonluk için yaklaşık 20 mağaza dolaştım ve iş bulamadım ya deneyimli istediler ya da direk almadılar
Bir saat önce yine sordum yine aynı şekilde deneyimli eleman istediler
Arkadaşlar iş bulamıyorum bu olay ciddi mi?
Bir işe giremeden nasıl tecrübe edineceğim?
Ne saçma mantık olm bu sen iş vermezsen bu adam nasıl tecrübe kazansın nasıl bir yerde yaşıyoruz anlamak zor

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Fast Food sektörünü denediniz mi?
Benzinlikte olabilir ama kışın zor.
Eğer market bölümünde olursa bir sıkıntısı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben lisenin stajındayken bana iş teklifi geldi. Koskoca çağrı merkezini baştan aşşağı kuracaktım ( o zaman Ağ işletmenliği mezunu olmuştum) . Annem babam yapamazsın orada edemezsin dedi. O zamanlar haklılardı tabii ki. İstanbuldan Balıkesire gidecektim ve o yaşımda tek başıma hayatımı sürdürecektim. Zor olacaktı. Gitmedim. Keşke gitseydim diyorum. Önceden işi ve hayatı tecrübe etmiş olurdum. Şimdi şükür yine çalışıyorum. Ama daha önceden olmuş olsaydı şuan ne okuduğum okula bakarlardı nede yaşıma. her şey tecrübe arkadaşlar. Onun için ben lisedeki arkadaşlara hep şunu tavsiye ediyorum. Fırsat bulduğunuz an direkt dalın işe. İleride inanılmaz faydası olacaktır diye. Mağlesef devir tecrübe devri. Üniversite devri değil.
Yaw kral doğru diyorsun ama neyi hangi zaman ve neyle tecrübe edeceğiz diyelim yaz tatilinde çalışalım ama yaş faktörü Ok önemli bor rol oynuyor fiziksel olarak gelişen Bike yaş olarak küçük kalınca illaki bireylerde terslikler oluyor böyle olunca da ne iş görebiliyorsun nede tecrübe kazanabiliyorsun

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OZAN TANKUŞ
Eğer market bölümünde olursa bir sıkıntısı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaw kral doğru diyorsun ama neyi hangi zaman ve neyle tecrübe edeceğiz diyelim yaz tatilinde çalışalım ama yaş faktörü Ok önemli bor rol oynuyor fiziksel olarak gelişen Bike yaş olarak küçük kalınca illaki bireylerde terslikler oluyor böyle olunca da ne iş görebiliyorsun nede tecrübe kazanabiliyorsun
Geçici olarak Bilgisayarda en çok yatkın olduğun şey ne ise onlara bak. İngilizcen iyi ise UpWork'e üye ol. İş kovala.ufak ufak işler al. 15-20 dolar falan alırsın iş başı. Benim arkadaşım öyle yapıyor. Adam Photoshopda kurgu yapa yapa 100 küsür dolar biriktirdi 20 günde.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Geçici olarak Bilgisayarda en çok yatkın olduğun şey ne ise onlara bak. İngilizcen iyi ise UpWork'e üye ol. İş kovala.ufak ufak işler al. 15-20 dolar falan alırsın iş başı. Benim arkadaşım öyle yapıyor. Adam Photoshopda kurgu yapa yapa 100 küsür dolar biriktirdi 20 günde.
Uzun zamandır düşündüğüm birsey freelancer çalışmak eğer bu ay içerisinde bir sistem toplasam başlayacağım insallah

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eren Akgül
16saat nerde çalıştı iş yerinin ismi nedir ?
Trabzonda yeni bir yer açıldı sokak çınar sanırım adı bu
Yeni açıldığı için vardiya saatleri belli değil bu yüzden arkadaşım 08-12 diliminde çalıştı fakat vardiye gelince 9-5 5-12 diye seçme hakkımız olacakmış

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Direk konuya gireceğim garsonluk için yaklaşık 20 mağaza dolaştım ve iş bulamadım ya deneyimli istediler ya da direk almadılar
Bir saat önce yine sordum yine aynı şekilde deneyimli eleman istediler
Arkadaşlar iş bulamıyorum bu olay ciddi mi?
Bir işe giremeden nasıl tecrübe edineceğim?
Update geldi knk artık anne karnında öğreniyorsun. Sen erken dünyaya geldin diye bu güncellemeden mahrum kalmışssın.

Top Bottom