tehtid içerikli bir gmail aldım

formatlamadan önce indirmiştim fakat indirdiğim uygulamada soundpadin dosyası diye indirmiştim
İndirdiğin yazılım ücretli ise (bilmiyorum ücretli mi değil mi) ama korsan yazılımlarda böyle güvenlik sıkıntıları olabilir.
Bunun dışında varsın normalde ücretsiz bir yazılım olsun. İndirdiğin site de önemli. Saçma sapan bir siteden indirdiysen bunların başına gelmiş olması normal.

yayınlayacaklarını söyledikleri görseller galerimdekiler bu gönderdiğini kanıt niteliğinde göndermiş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

formatlamadan önce indirmiştim fakat indirdiğim uygulamada soundpadin dosyası diye indirmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bu da olabilir aklıma hiç gelmemişti
lobideyken val3 attıysa oyundan hata kodu verip yeniden giriş yapmanı sağladıysa vs çocuk girmiştir hesabına çalıntı random hesap kullandığım için başıma çok geliyor xd

İndirdiğin yazılım ücretli ise (bilmiyorum ücretli mi değil mi) ama korsan yazılımlarda böyle güvenlik sıkıntıları olabilir.
Bunun dışında varsın normalde ücretsiz bir yazılım olsun. İndirdiğin site de önemli. Saçma sapan bir siteden indirdiysen bunların başına gelmiş olması normal.
evet ne yazık ki olmasının sebebi benim fakat mailin gerçek olup olmadığı asıl önemli olan konu

Geri