Neler Yeni

tehtid içerikli bir gmail aldım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
formatlamadan önce indirmiştim fakat indirdiğim uygulamada soundpadin dosyası diye indirmiştim
İndirdiğin yazılım ücretli ise (bilmiyorum ücretli mi değil mi) ama korsan yazılımlarda böyle güvenlik sıkıntıları olabilir.
Bunun dışında varsın normalde ücretsiz bir yazılım olsun. İndirdiğin site de önemli. Saçma sapan bir siteden indirdiysen bunların başına gelmiş olması normal.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
yayınlayacaklarını söyledikleri görseller galerimdekiler bu gönderdiğini kanıt niteliğinde göndermiş sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

formatlamadan önce indirmiştim fakat indirdiğim uygulamada soundpadin dosyası diye indirmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bu da olabilir aklıma hiç gelmemişti
lobideyken val3 attıysa oyundan hata kodu verip yeniden giriş yapmanı sağladıysa vs çocuk girmiştir hesabına çalıntı random hesap kullandığım için başıma çok geliyor xd

bern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berke aslan
İndirdiğin yazılım ücretli ise (bilmiyorum ücretli mi değil mi) ama korsan yazılımlarda böyle güvenlik sıkıntıları olabilir.
Bunun dışında varsın normalde ücretsiz bir yazılım olsun. İndirdiğin site de önemli. Saçma sapan bir siteden indirdiysen bunların başına gelmiş olması normal.
evet ne yazık ki olmasının sebebi benim fakat mailin gerçek olup olmadığı asıl önemli olan konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom