DogancanYr
80+ Bronze
Dredge , dave the diver , pacific drive , portal mod olarak çıkan oyunları .
Aksiyon arıyorsan Cyberpunk 2077. Gelecek temalı diye full robot var zannetme bildiğimiz insanlar var oyunda ama biraz teknolocik. At sürme simulatöründen sonra ilaç gibi gelir.evet ben full aksiyon istiyorum ama böyle robot felen olmasın isterse araba yarışı olsun ama aksiyonlu olsun
hocam oyunun hikayesi veya amacı nedirFull aksiyon istiyorsan DMC 5 oynamazsan kendine ayıp edersin. Herkesin deneyip o tadı alması lazım. Kesinlikle DMC 5 oynayın.
sen bişey önerme zatenRdr2'ye at sürme simülatörü diyene ne önerilebilirki?
hocam oyunun amacı neyki. benim bi,ldiğim kadarıyla araba sürme herhaldeAksiyon arıyorsan Cyberpunk 2077. Gelecek temalı diye full robot var zannetme bildiğimiz insanlar var oyunda ama biraz teknolocik. At sürme simulatöründen sonra ilaç gibi gelir.
nE? Cp2077 mi araba sürme? Şakadır umarım. Hikaye kısaca V isimli ana karakterin 0'dan başlayıp, şehrin en iyisi olma yolunda başına gelen(daha doğrusu giren) bir takım şeyler sonucu kaderinin bir anda değişmesi denilebilir. Rpg unsurları var oyunda seçimler etki edebiliyor. Keanu reeves ve Idris Elba gibi hollywood yıldızları da oyunda var. Falan filan işte.hocam oyunun hikayesi veya amacı nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bişey önerme zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam oyunun amacı neyki. benim bi,ldiğim kadarıyla araba sürme herhalde
PARDON hocam bilmiyodum başlıyayım o zamannE? Cp2077 mi araba sürme? Şakadır umarım. Hikaye kısaca V isimli ana karakterin 0'dan başlayıp, şehrin en iyisi olma yolunda başına gelen(daha doğrusu giren) bir takım şeyler sonucu kaderinin bir anda değişmesi denilebilir. Rpg unsurları var oyunda seçimler etki edebiliyor. Keanu reeves ve Idris Elba gibi hollywood yıldızları da oyunda var. Falan filan işte.
Dünyanın en iyi oyun serisi Metroarkadaşlar oyun arıyorum ama ne oynucam bilmiyorum daha önce rdr2 oynadım ama çok sıkılıp sildim last of us serisi en sevdiğim oyun birde call of duty seviyorum. kendi başıma sıkılmadan oynayabileceğim bir oyun istiyorum