Neler Yeni

Tek bir dis icin dis teli takilir mi?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Arkadaslar benim bir disim geride cikti ve dislerimin goruntusunu bozuyor, sorum su tek bir dise tel takilir mi? veya baska bir tedavi mi uygulanir?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Arkadaslar benim bir disim geride cikti ve dislerimin goruntusunu bozuyor, sorum su tek bir dise tel takilir mi? veya baska bir tedavi mi uygulanir?
Hocam diş teli dünyanın sonu değil bence takın zaten evdeyiz.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam diş teli dünyanın sonu değil bence takın zaten evdeyiz.
Dostum zaten taktiracam. sordugum sey tek bir dise ozel tel var mi yoksa tum siraya mi taktirmak gerekiyor?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Dostum zaten taktiracam. sordugum sey tek bir dise ozel tel var mi yoksa tum siraya mi taktirmak gerekiyor?
Hocam herhalde Tüm sıraya taktırmak gerekiyordur tek dişe taktırmak kötü bir görüntü olur.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sol üstte bir dişin üstünden çıkan diş için 2 sene 2 aydır diş teli takıyorum kesinlikle taktır
Ağız kasların yaklaşık %30 40 gibi miktarda gelişir dişlerin daha güzel durur ve diş sağlığın için değer

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
tek diş için çok gerekli değil bence ama kötü gözüktüğünü düşünüyoprsanız taktırın tek bir dişe takılmaz herhalde tüm o sıraya taktırılır

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim yukarıdan bir tane diş gelmişti, ve eğer aşağıya inerse bütün dişlerimi yamultacağı söylendi, ve tüm sıraya takıldı 4 yıldır da takıyorum

Top Bottom