Neler Yeni

Tek boynuzlu at tanrısı :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boş beyinler bunların hepsi tek gerçek İslam öldükleri zaman görürler boynuzu atı

Kara*

80+ Silver
Boş çarlar etkileşim için yapmadıkları şebeklikler yok, o zaman ben de anime tanrısına inanıyorum 😍. Goygoy bir yana klasik şeylerden gidiyorlar, din ıvır zıvır yakında başka konular bulurlar onlara sallarlar. Etkileşimi biter yenisi çıkar yok zebani efe, yok eşşekçi efe, diye gider. Bunları ünlü eden din kanallarıda ayrı bi kafa zaten klasik tr gündemi bizi şaşırtmıyor, ironi dışında ciddi izlenmeyecek kadar basit adamlar.

Zechion

80+ Silver
Sanırım herkes kafayı yedi. :kekw:
Bende artık bilgisayar tanrısına inanıcam. Neredeyse 18 yıl şu alete hizmet ettim. Öbür dünyada virüslerden uzak olurum.

Arkadaşlar herkes eleştirmiş fakat ben de aynı inanca sahibim. Hatta benim My Little Pony yaşım 1957.
Biz Pony inancına sahip kişiler olarak hakikatı yayıp, Ponita'yı göğe yükseltmeye çalışıyoruz. Şuan yerlerde bir arap atı olarak geziyor. Gazi koşusunda da görmüşsünüzdür belki. !

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar herkes eleştirmiş fakat ben de aynı inanca sahibim. Hatta benim My Little Pony yaşım 1957.
Biz Pony inancına sahip kişiler olarak hakikatı yayıp, Ponita'yı göğe yükseltmeye çalışıyoruz. Şuan yerlerde bir arap atı olarak geziyor. Gazi koşusunda da görmüşsünüzdür belki. !
Bende Erkek atım. 🐎
Ben azdığımda önüme çıkmayın ahahahshjahshssj

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Bu videolara ajanslardan oyuncu getirtip şunlara bak saçma saçma şeyleri inanıp garip tipte oluyorlar fakat bize bakın bizim inandığımız daha iyi ve elimiz yüzümüz düzgün insanlarız tarzı algı yaratmak için çekildiğini düşünen bir tek ben miyim?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bu videolara ajanslardan oyuncu getirtip şunlara bak saçma saçma şeyleri inanıp garip tipte oluyorlar fakat bize bakın bizim inandığımız daha iyi ve elimiz yüzümüz düzgün insanlarız tarzı algı yaratmak için çekildiğini düşünen bir tek ben miyim?
Aynen öyle amaçları bu olduğunu düşünüyorum müslümanlarda hemen inanmış 😂 yahu videoda kurgu ve etkileşim olduğu çok belli oluyor zaten

Top Bottom