Tek Fan vs 2 Fan Sıvı soğutma

Foxt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
Dostlar biliyorsunuz fiyatlar aşırı yüksek bir sıvı soğutma almak var aklımda ama kararsızım acaba tek fanlı sıvı soğutma alsam işlemcinin kendi fanıyla arada ne kadar fark olur? (işlemcim İ5 10400F

Dostlar biliyorsunuz fiyatlar aşırı yüksek bir sıvı soğutma almak var aklımda ama kararsızım acaba tek fanlı sıvı soğutma alsam işlemcinin kendi fanıyla arada ne kadar fark olur? (işlemcim İ5 10400F
10400F'e çok yüksek bir soğutma almaya gerek yok.
T6 ULTRA işinizi görür.

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt
se 234 veya ucuza arctic freezer 34 duo bütçe yoksa single modeli

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt
Arctic freezer 34 almanızı tavsiye ederim.

Dostum 10400F'ye stok soğutucu bile yeterli, bence başka bir donanıma yatırım yapabilirsin.

Dostum 10400F'ye stok soğutucu bile yeterli, bence aşka bir donanıma yatırım yapabilirsin.
hocam 200-300 lira gibi bir bütçe ile ne alabilirim yardımcı olur musunuz acaba. şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 10400F'ye stok soğutucu bile yeterli, bence başka bir donanıma yatırım yapabilirsin.
kasa imzada yazıldığı gibi

Çift tek fanlı değil model önemli sayılır. Hava soğutma daha avantajlı sıvı soğutmadan. İyi fiyata varsa freezer 34 veya mugen 5 falan olabilir veya SE-234.

Bütçe varsa fuma 2

İmzada kasanızın modeli yazmıyor ama iyi hava akışı olan bir modelse 10400F için hiç gerek yok sıvı soğutma ya da pahalı hava soğutmalara. 200 TL'lik T6 Ultra yeterli.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri