artikyok
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 182
- İsim
- Sercan Köktaş
Dostlar 1 Haftadır Youtube Hesabım Maillerim Çalınıyor 2AD Var bildirimleri geliyor değiştiriyorum hep şifrelerini falan hep bi giriş yapılmaya çalışılıyor Steam Hesabım Kendi Kendine Çince Olmuş Profil Fotom Değişmiş İsmim Garip Garip Sayılar Olmuş Benim Hesabımda Olup Oynamadığım Oyunlar Oynanmış Üstelik Rainbow Six Siege Oyunundan Ban Yemişim Riotta da LOL den ban yedim ve asla 3. parti yazılımı geçin torrent bile kullanmıyorum ya da bilgisayarıma uygulama yüklemiyorum bile doğru düzgün tiktok hesabım da çalındı neler oluyor nasıl kurtulucam bu durumdan hadi her şeyi baştan kurarım ama steam hesabıma binlerce para verdim ve üstelik 2 aşamalı doğrulama da var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefon olarakta ios kullanıyorum onda da apk gibi bi durumum yok yaniDostlar 1 Haftadır Youtube Hesabım Maillerim Çalınıyor 2AD Var bildirimleri geliyor değiştiriyorum hep şifrelerini falan hep bi giriş yapılmaya çalışılıyor Steam Hesabım Kendi Kendine Çince Olmuş Profil Fotom Değişmiş İsmim Garip Garip Sayılar Olmuş Benim Hesabımda Olup Oynamadığım Oyunlar Oynanmış Üstelik Rainbow Six Siege Oyunundan Ban Yemişim Riotta da LOL den ban yedim ve asla 3. parti yazılımı geçin torrent bile kullanmıyorum ya da bilgisayarıma uygulama yüklemiyorum bile doğru düzgün tiktok hesabım da çalındı neler oluyor nasıl kurtulucam bu durumdan hadi her şeyi baştan kurarım ama steam hesabıma binlerce para verdim ve üstelik 2 aşamalı doğrulama da var