Tekelden Ücretsiz Bira Nasıl Alınır ( Rehber )

alkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için
carlsberg başlangıç için iyidir. ilk de sarhoş etmez.

konudan kısmen bağımsız insanlar tekel olayına niye gülüyor? baya mizahını falan yapmışlar mizah anlayışım başkalarından farklı olabilir de bu olayın nesi komik?

konudan kısmen bağımsız insanlar tekel olayına niye gülüyor? baya mizahını falan yapmışlar mizah anlayışım başkalarından farklı olabilir de bu olayın nesi komik?
Hocam komik değil tabii ki de edit komik olay komik değil yanlış anlamayın

1 bira sarhoş etmez zaten kral, ben ilk içim için sarı tuborg öneririm 5.2 alkollü, en düşük alkollü biradır kendisi
Bence meyve suyu sandığı volimi bı sefer dikleyip her şeyi tekte öğünün sabahı cozebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekirdağ rakısı alın kardeşim ne öyle volim falan top musunuz
Paramı var

Cebinde 80 lira para yoksa içme zaten, saçma sapan yollara başvurmaktansa git su iç.
Derlenince napsin adam LoL atıp dahadamı çıldırsın bira bende kilden daha az zararlı

Bence meyve suyu sandığı volimi bı sefer dikleyip her şeyi tekte öğünün sabahı cozebilir

Paramı var

Derltenince napsin adam LoL atıp dahadamı çıldırsın bira bende LoLden daha az zararlı

Son düzenleme:

Paramı var

Derlenince napsin adam LoL atıp dahadamı çıldırsın bira bende kilden daha az zararlı
Aynen öyle, hem keyif yapıyoruz hem de karnımız doyuyor bira ile

Herkese merhaba bugün, bira içmek isteyip de cebinde para olmayan kardeşlerimize tekelden ücretsiz bira nasıl alınacağı hakkında rehber oluşturuyorum 3 seçenek belirledim ben aklımda, hangisini isterseniz uygulayın.

1) Dedeniz olur veya yaşlı bir adam olur tekele beraber girin ''Yeğenim dilim damağım kurudu 1 tane bira ver bana ordan'' diyecek tekelci dayanamayacak ve birayı verecek ve sizde içebileceksiniz.

2) Kendinizi evsiz olarak tanıtın '' abi evim yok sokakta yaşıyorum canım bira çekti 1 tane verirmisin ordan'' diyosunuz %50 verebilir.

3) 3. seçenek ücretli ama verme ihtimali daha yüksek. Birayı alın adama 50 lira verin abi cebimde 50 var dönüşte bırakıcam diyin.

Evet 3 seçenek oluşturdum ben hangisini uygulamak isterseniz onu uygulayın afiyet olsun

Not: Dayak yerseniz bana sövmeyin baştan uyarayım
Ben Babanı Ararmısın Diyorum 6 Tane Veriyor

Geri