birhiçim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
hocam daha önce ağzıma hiç alkol sürmedim bişey olmaz dimiduvel harici çoğu 1 taneyle sarhoş etmez.
hocam daha önce ağzıma hiç alkol sürmedim bişey olmaz dimiduvel harici çoğu 1 taneyle sarhoş etmez.
olmaz dışarıda da kimseye sorma dalga geçerler.hocam daha önce ağzıma hiç alkol sürmedim bişey olmaz dimi
Corona çok hafifalkolü çok olmayan 1 tanesinin tamamını içince sarhoş etmeyecek bir bira söylermisiniz daha önce hiç içmedim denemek için
Bi An @Efe Gaydal[Unofficial] Konusu SandımHerkese merhaba bugün, bira içmek isteyip de cebinde para olmayan kardeşlerimize tekelden ücretsiz bira nasıl alınacağı hakkında rehber oluşturuyorum 3 seçenek belirledim ben aklımda, hangisini isterseniz uygulayın.
1) Dedeniz olur veya yaşlı bir adam olur tekele beraber girin ''Yeğenim dilim damağım kurudu 1 tane bira ver bana ordan'' diyecek tekelci dayanamayacak ve birayı verecek ve sizde içebileceksiniz.
2) Kendinizi evsiz olarak tanıtın '' abi evim yok sokakta yaşıyorum canım bira çekti 1 tane verirmisin ordan'' diyosunuz %50 verebilir.
3) 3. seçenek ücretli ama verme ihtimali daha yüksek. Birayı alın adama 50 lira verin abi cebimde 50 var dönüşte bırakıcam diyin.
Evet 3 seçenek oluşturdum ben hangisini uygulamak isterseniz onu uygulayın afiyet olsun
Not: Dayak yerseniz bana sövmeyin baştan uyarayım
Brother Can You Call Your Father?en önemli maddeyi unutmuşsun 4) babanı arar mısın kardeşim.
valla hocam tekeli bilmemde bizim asiret saglamHocam aşiret olup 10 kişi tarafından vurulma ihtimali var biraz riskli bir seçenek
hocam evde kıtalararası balistik füze yapım rehberi gelir mi