Neler Yeni

Teknobiyotik 2500 tl lik sistemi nasıl yorumlarınızı merak ediyorum.

Berkatar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Atar
Anakartı msi-asus-gigabyte B450, ekran kartını en kötü rx 580 8gb, rami 3000 mhz, işlemci ryzen 5 1600, birde 240 gb ssd alırsan yeterli olacaktır. Artık seçme sana kalmış fakat şu sıralar her yer ateş pahası. O fiyata toplama istersen de donanım arşivinin youtube kanalında o fiyata bir sistem olacaktı
Asrock ülkemize yeni yeni gelen bir marka yurtdışında herkes öneriyor ki zaten ürünler garantili bence ana kartı değiştirmesine gerek yok

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Anakartı msi-asus-gigabyte B450, ekran kartını en kötü rx 580 8gb, rami 3000 mhz, işlemci ryzen 5 1600, birde 240 gb ssd alırsan yeterli olacaktır. Artık seçme sana kalmış fakat şu sıralar her yer ateş pahası. O fiyata toplama istersen de donanım arşivinin youtube kanalında o fiyata bir sistem olacaktı
Asrock ülkemize yeni yeni gelen bir marka yurtdışında herkes öneriyor ki zaten ürünler garantili bence ana kartı değiştirmesine gerek yok
cevaplarınız için çok teşekkür ederim zaten dediğim gibi en kötü 2-3 ay daha beklicez corona yüzünden DA sistemlerden ucuz bir versiyon çıkmasını 4 gözle bekliyorum md 1 sisteme karar vermiştim stoklar bitmiş DA sistemler çok hızlı bitiyor :) Ozaman ben birazdaha bütçe arttırıyım ve beklemede kalıyım fakat 1 sorum daha var 2. el bir pc buldum i5 6.nesil rx580 4gb ekran kartı 120gb ssd 240 da olabilir 500gb hdd 8gb ram 2900tl ye satılıyordu bu sistem nasıl iyi midir?

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Şimdi mevcut sistemde 2 gb ekran karyı var bence düşük iyi olması için 4 6 gerekir ekran kartı için ordaki katagoriden rx580 8gb seçiyoruz
Tabi işlemcimizide düşünmemiz lazım bence donanım arşivininin olmazsa olmazı R5 2600 alıyoruz ?
Fiyat 3800 tkabül ediyo 3800 göre bence güzel bir sistem oluyo
Bende sistem alıcam şu corona muhabbetinin bitip doların düşmesini bekliyorum bence biraz daha dişini sık
sağol vallahi doların düşmesini çok istiyorum şu sıralar pc parçalatrı cep yakıyor şu anda kullandığım sistem beni idare ediyor ama eski bakalım sıkıcaz dişimizi birzdaha

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
sağol bu videoyu daha dün izledim ancak kendim toplama konusuna çok içim el vermiyor ilk defa kendi başıma bir pc alıcam o yüzden hazır sistem düşünüyorum benim oturduğum yerdede güvenebiliceğim pek pc ci yok malesef

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Sarp Yılmaz
Herkese merhaba bugün teknobiyotik kanalında gördüğüm bir pc var fiyatı şu anki dolar kuruna göre ucuz fakat ekran kartı konusunda şüphe duydum bir göz atabilirmisiniz?
en iyisi alacağın zaman bir 2-3 gün öncesinde sana önermede bulunmamız olacaktır fakat sen o zaman kadar araştır biraz bilgi sahini olmanı öneririm gerisini o zaman bize bırak :)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Sarp Yılmaz
sağol vallahi doların düşmesini çok istiyorum şu sıralar pc parçalatrı cep yakıyor şu anda kullandığım sistem beni idare ediyor ama eski bakalım sıkıcaz dişimizi birzdaha
çok haklı bi isyan bende ekim yada kasım da almıştım benim babürü ve şuanda iyiki o zaman almışım diyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Abdullah Günbay
sağol bu videoyu daha dün izledim ancak kendim toplama konusuna çok içim el vermiyor ilk defa kendi başıma bir pc alıcam o yüzden hazır sistem düşünüyorum benim oturduğum yerdede güvenebiliceğim pek pc ci yok malesef
Toplamasında sadece işlemciyi düzgünce bırak bastırma gerisi çok basit ama tabi senin kararın

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
en iyisi alacağın zaman bir 2-3 gün öncesinde sana önermede bulunmamız olacaktır fakat sen o zaman kadar araştır biraz bilgi sahini olmanı öneririm gerisini o zaman bize bırak :)
çok haklı bi isyan bende ekim yada kasım da almıştım benim babürü ve şuanda iyiki o zaman almışım diyorum :(
Toplamasında sadece işlemciyi düzgünce bırak bastırma gerisi çok basit ama tabi senin kararın
Superior bronze u öneririm dostum
Hepinize çok teşekkür ederim. Kendim olarak bilgisayarlarla oyun oynamak dışında gerçekten ilgileniyorum işlemciler ekran kartıları ramler le vb bilgim var ancak daha önce pc toplama tecrübem olmadığı için kendi başıma yapmaktan parçalardan birine zarar vermekten korkuyorum açıkcası en iyi almadan 2-3 gün önce tekrar konu açıyım ve fikirlerinizi alıyım gerçekten çok teşekkürler.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Sarp Yılmaz
Hepinize çok teşekkür ederim. Kendim olarak bilgisayarlarla oyun oynamak dışında gerçekten ilgileniyorum işlemciler ekran kartıları ramler le vb bilgim var ancak daha önce pc toplama tecrübem olmadığı için kendi başıma yapmaktan parçalardan birine zarar vermekten korkuyorum açıkcası en iyi almadan 2-3 gün önce tekrar konu açıyım ve fikirlerinizi alıyım gerçekten çok teşekkürler.
yani emin ol bende bilgisayar almayacak olsaydım bu bilgisayar konularını araştırmazdım ama şuanda en azından kendi başıma pc toplayacak kadar öneride bulunacak kadar bilgim var o yüzden araştırmak en iyisi :)

Top Bottom