Neler Yeni

Teknobiyotik 2500 tl lik sistemi nasıl yorumlarınızı merak ediyorum.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Herkese merhaba bugün teknobiyotik kanalında gördüğüm bir pc var fiyatı şu anki dolar kuruna göre ucuz fakat ekran kartı konusunda şüphe duydum bir göz atabilirmisiniz?

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı ucuz ama sana tavsiyem dolar düştükten sonra ryzen 1600 ve rx 570 li sistem kurabilirsin.
Hemen almayacağım altarnatif sistemler arıyorum ve bu corona olayının bitmesini bekleyeceğim muhtemelen 2-3 ayım daha olucak :)
peki bu fiyat bandında önerebiliceğin sistem var mı? Kendim toplamayı bilmediğim için böyle kanalların veya hazır sistemler işime geliyor :)

LOST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
keremogr
2100 Tl ye bir de böyle bir sistem var
Pek bir bilgim yokta yardımcı olursa diye atıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Atak
Hemen almayacağım altarnatif sistemler arıyorum ve bu corona olayının bitmesini bekleyeceğim muhtemelen 2-3 ayım daha olucak :)
peki bu fiyat bandında önerebiliceğin sistem var mı? Kendim toplamayı bilmediğim için böyle kanalların veya hazır sistemler işime geliyor :)
donanım arşivi yeni sistem çıkarabilir bence 3000 tl bandında olacaktır.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
donanım arşivi yeni sistem çıkarabilir bence 3000 tl bandında olacaktır.
Bende heycabla da sistemlerden ucuz bekliyorum md1 sistem harikaydı ama ben almaya karar verene kadar stoklar bitmiş :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül
Oyun için alacaksan eger G li islemci alma. En kötu ryzen 5 1600 almalısın.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Oyun için alacaksan eger G li islemci alma. En kötu ryzen 5 1600 almalısın.
Tamam ozman ben biraz daha biriktirip bütçemi 3000-3500 aralığına çıkarıyorum önereceğiniz sistem var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül
Anakartı msi-asus-gigabyte B450, ekran kartını en kötü rx 580 8gb, rami 3000 mhz, işlemci ryzen 5 1600, birde 240 gb ssd alırsan yeterli olacaktır. Artık seçme sana kalmış fakat şu sıralar her yer ateş pahası. O fiyata toplama istersen de donanım arşivinin youtube kanalında o fiyata bir sistem olacaktı

By_league

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Murat Çakmak
Herkese merhaba bugün teknobiyotik kanalında gördüğüm bir pc var fiyatı şu anki dolar kuruna göre ucuz fakat ekran kartı konusunda şüphe duydum bir göz atabilirmisiniz?
Yani yeni nesil bir sistem degil bu sze yeni nesil oyunlarda tam performans vermez

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Üzerine biraz daha biriktirmeni öneririm. Sistem fiyatına göre fena değil ama çok üzer seni. 2. elede yönelebilirsin.

Berkatar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Atar
Şimdi mevcut sistemde 2 gb ekran karyı var bence düşük iyi olması için 4 6 gerekir ekran kartı için ordaki katagoriden rx580 8gb seçiyoruz
Tabi işlemcimizide düşünmemiz lazım bence donanım arşivininin olmazsa olmazı R5 2600 alıyoruz ?
Fiyat 3800 tkabül ediyo 3800 göre bence güzel bir sistem oluyo
Bende sistem alıcam şu corona muhabbetinin bitip doların düşmesini bekliyorum bence biraz daha dişini sık

Top Bottom