- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis en altta adam oyun fps ve sıcaklık dğeri yapıyo da hangisi sıcaklık bir de sıcaklık kaçta olması gerek ort600w 80+bronze seçebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplam bütçen ne ona göre onereyim
reis en altta adam oyun fps ve sıcaklık dğeri yapıyo da hangisi sıcaklık bir de sıcaklık kaçta olması gerek ort600w 80+bronze seçebilirsiniz
Toplam bütçen ne ona göre onereyim
Anlamadımreis en altta adam oyun fps ve sıcaklık dğeri yapıyo da hangisi sıcaklık bir de sıcaklık kaçta olması gerek ort
ssd nin neyi var ki hem ssd fps etkilemşiyohttps://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-bayram-ozel-PC.html butceni arttır kafan ağrımaz
Linkdd özelleştirmeler gelmemiş pardon
Anakart:B450M S2H
SSD:SANDİSK SSD PLUS
Güç kaynağı:600w 80+bronze
Kasaark Diamond Pro Mesh
Kronik sorunlu olup basini agritabilirssd nin neyi var ki hem ssd fps etkilemşiyo
550 490 iyi ben ce neyi var
Pek bilinen bir marka değil incelemesi ingilizce olarak var bende bişi anlamıyom sjjsjsjsjsssd nin neyi var ki hem ssd fps etkilemşiyo
550 490 iyi ben ce neyi var
reis 5.5 i geçmesin bir şeyden düşelim ya paranın yarısını ailem veriyo diğeri biriktirdiğim orda 500w +80 ya da 600w var ya da anakar ın neyi kötüAnlamadım
Ben basın ağrımasın 5-6 yıl sıkıntısız kullan diye dedinreis 5.5 i geçmesin bir şeyden düşelim ya paranın yarısını ailem veriyo diğeri biriktirdiğim orda 500w +80 ya da 600w var ya da anakar ın neyi kötü
dedimreis 5.5 i geçmesin bir şeyden düşelim ya paranın yarısını ailem veriyo diğeri biriktirdiğim orda 500w +80 ya da 600w var ya da anakar ın neyi kötü
5 6 yıl sonra fps düşer mi kiBen basın ağrımasın 5-6 yıl sıkıntısız kullan diye dedin
dedim
FPS değil bozulabilir parcalar ömürleri biter5 6 yıl sonra fps düşer mi ki
fps mi düşer yeni oyunlarda mı zorlanır
Fps düşünme sadece ortada PC kalmazsa FPS nerede5 6 yıl sonra fps düşer mi ki
fps mi düşer yeni oyunlarda mı zorlanır
evet de gigabyte b450m s2h la arasında hiçbir fark yok neden değiştir dedinFPS değil bozulabilir parcalar ömürleri biter
Fps düşünme sadece ortada PC kalmazsa FPS nerede
Peki sen bilirsinevet de gigabyte b450m s2h la arasında hiçbir fark yok neden değiştir dedin
SSD? Kasa?Anakartı B450M S2H yapıp alabilirsiniz.500W yeterli olacaktır başınız ağrımaz.Ama bütçeyi 44 TL aşıp 600W yapmanız yararınıza olur ileride daha önü açık bir sistem olur.
kanka sistem de ssd var 512 gbPeki sen bilirsin
SSD? Kasa?
SSD alınabilir bir sıkıntısı yok.Sizin aldığınız sandisk SSD daha sorunlu bu arada Kasa da yeterli bir sıkıntı yaşamaz.SSD? Kasa?