Hocam bende aynı şekilde sistem aldım, Çarşamba günü satın aldığım sistem perşembe günü montaja geçildiğini öğrendim ertesi gün öğlen kargoya verildi bildirimi ile gözümü açtım, sonraki sabahın 9unda ise kapımdaydı, ne bir sıkıntı ne bir problem yaşadım yaklaşık 3-4 ay önce aldım, piyasaya göre ucuz oldugu için şüphe etmiştm ancak tatmin etti kalitesi.bu sistemi özelleştirip alacağım kaç günde getirirler bir de monte edilmiş bir şekilde gönderiliyor dimi? ve gamegaraj güvenilirdir dimi?Super 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka bir özelleştirme yapmalı mıyım yoksa böyle iyi midir
Ben gamegarajdan sistem aldım 2 günde ulaştı kargolamaları gerçekten hızlı ama aldığım sitemin 2x8 olan ramleri sadece birini takmışlar daha doğrusu takabilmisler 20 gün 8 GB ramle oynadım daha sonra görev yöneticisinden farkettim ve Rami taktım sorunsuz kulanıyorumözelleştirmeler iyidir ve gamegaraj güvenilirdir dakat ne zaman geleceğini bilmiyorum
Ben de gamegarajdan alıyorum da sadece birini takıp göndermişler dedin diğeri de kutularda mıydı yoksa ram mi istedin markadan?Ben gamegarajdan sistem aldım 2 günde ulaştı kargolamaları gerçekten hızlı ama aldığım sitemin 2x8 olan ramleri sadece birini takmışlar daha doğrusu takabilmisler 20 gün 8 GB ramle oynadım daha sonra görev yöneticisinden farkettim ve Rami taktım sorunsuz kulanıyorum
Knk şimdi bitane ramı takabilmisler diyeride bı tarafı kapalı diyer tarafı açık kalmis klipsi kapatmamışlarBen de gamegarajdan alıyorum da sadece birini takıp göndermişler dedin diğeri de kutularda mıydı yoksa ram mi istedin markadan?