Saturn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 736
- İsim
- Satürn
Hocam ben kullanıyorum bu sistemi on numara sistem gayet yeterli alırken en ucuz soğutucuyu seçmiştim galiba assasin x 120 idi max 69 gördüm söyleyeyim dedim.7 yılın ardından adam akıllı bir sisteme sahip olacağım için açıkçası baya mutluyum.
Bütçem 20k fakat babamı zorlayıp bu sistemi almasına ikna edebildim, gönül isterdi ki yanında assasin king 120se almak fakat onuda kendi paramla bir kaç ay içersinde alacağım. Şimdi sadede gelelim, foruma katılma amacımı şu an gerçekleştiriyorum, sizce bu sistem alınır mı, yoksa var mı başka alternatif ?
Bekle diyenler olacak biliyorum fakat sabrım kalmadı artık, bayadır piyasa durgun, kimse sistem çıkarmıyor fiyatlar almış başını gidiyor, o yüzden şu an sipariş edeceğim.
SUNRISE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
@HacıSOFU @Amanita
Aldığım zaman işlemci için UV yapabilir miyiz? bir süreliğine stok fanla idare edeceğim