Neler Yeni

Teknobiyotik E2.5-XT sistem hakkında

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Arkadaşlar merhaba öncelikle amacım kesinlikle herhangi bir firmaya ve şirkete hakaret etmek değildir.
Ancak bu sistemin kesinlikle donanım arşivi forumundan bakılarak (tahminlerden) bütçesinin ve parçalarının düzenlendiğini düşünüyorum.
Ayrıca bu ilk değil v4 vb. sistemlerde de bunu görmüştük.
tabii ki onların da para kazanmaya ihtiyacı var ama yaptıkları şeyi hiç hoş bulmuyorum.
Yanlışım olabilir kimsenin günahını almak istemem fakat eğer benim teorim doğru ise hiç etik bir hareket değil.
Screenshot_20200609-100659_Chrome.jpg

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Forumlar da bunun için var zaten dostum. Beğenilmeyen parçalar ve yüksek fiyat eleştirilir satıcılar da ona göre bir yol izler.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumlar da bunun için var zaten dostum. Beğenilmeyen parçalar ve yüksek fiyat eleştirilir satıcılar da ona göre bir yol izler.
Benim söylemek istediğim kopyalanmasının yanlış olduğu

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Kopyalanan ne anlamadım?
Herkesin bir tahmini vardı yeni çıkacak DA sistem hakkında onlardan bakılarak yapılmış olabilir dedim. Bu sadece bir teori tabi. Markalar arasındaki rekabet her zaman müşteri için karlı olur ama sistemlerin kopyalanmasini yanlış buluyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Herkesin bir tahmini vardı yeni çıkacak DA sistem hakkında onlardan bakılarak yapılmış olabilir dedim. Bu sadece bir teori tabi. Markalar arasındaki rekabet her zaman müşteri için karlı olur ama sistemlerin kopyalanmasini yanlış buluyorum.
Saçma bir mantık. Zaten piyasada olan parçalar belli. Adamlar da kendi çaplarında bir sistem kurmuşlar ama fiyatı pahalı olmuş. Tercih edilmiyor.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Saçma bir mantık. Zaten piyasada olan parçalar belli. Adamlar da kendi çaplarında bir sistem kurmuşlar ama fiyatı pahalı olmuş. Tercih edilmiyor.
Benim söylemek istediğim şey o değil.
Zaten adamlar istediği sistemi kurabilir.Ama bunu v4'te de yaptılar killer miydi hatırlayamayacağım...
Bu apaçık diğer firmanın önünü kesmektir.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Benim söylemek istediğim şey o değil.
Zaten adamlar istediği sistemi kurabilir.Ama bunu v4'te de yaptılar killer miydi hatırlayamayacağım...
Bu apaçık diğer firmanın önünü kesmektir.
Firmalar arası rekabet olmazsa hiçbir firma güzel sistem çıkarmaya çalışmaz. Bırak kesmeye çalışsınlar önünü daha iyi. Bu bir firmaya karşı olma durumu olarak değil ticari zeka olarak adlandırılmalı.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Firmalar arası rekabet olmazsa hiçbir firma güzel sistem çıkarmaya çalışmaz. Bırak kesmeye çalışsınlar önünü daha iyi. Bu bir firmaya karşı olma durumu olarak değil ticari zeka olarak adlandırılmalı.
Doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye