Neler Yeni

Teknobiyotik güvenilir mi? bu ürün alınır mı?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Güvenilir. Fakat eğer ses sıkıntı olmayacak ise Seagate Barracuda da bakabilirsiniz.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şimdi baktım ikiside aynı fiyata düşmüş. Seagate maksimum ne kadar ses çıkarabilir ki?
Çok ses farkı olacağını düşünmüyorum. Ama hızlar konusunda daha beligin bir fark olacağını düşünüyorum. Zaten kulaklık kullanırken ses çok az belki de hiç gelmeyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Poyraz Yılmaz
Çok ses farkı olacağını düşünmüyorum. Ama hızlar konusunda daha beligin bir fark olacağını düşünüyorum. Zaten kulaklık kullanırken ses çok az belki de hiç gelmeyecektir.
Forumlara bakıyorum her iki HDD'de de sorun yaşanmış. Seagate ömür açısından daha kötüymüs falan. Okuma yazma hızı dosya aktarırken, program açarken kapatırken işe yarıyor değil mi? Fps farki olmaz

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Forumlara bakıyorum her iki HDD'de de sorun yaşanmış. Seagate ömür açısından daha kötüymüs falan. Okuma yazma hızı dosya aktarırken, program açarken kapatırken işe yarıyor değil mi? Fps farki olmaz
Evet, genel olarak uygulama açılış, Windows açılış, kapanış, dosya aktarma gibi olayları etkiler. Sadece düşük okuma-yazma hızları FPS Drop olaylarına neden olur. FPS farkı oluşturmaz.

Top Bottom