- Konu Sahibi Konu Sahibi
Para olsa AMD kullanılacak kart değilde düşük bütçeli olarak iyi iş yapıyor amdAynen öyle 8gb modelinde kimse almıyor çünkü rx570 in 8gb i kullanacak gucu yok
Para olsa AMD kullanılacak kart değilde düşük bütçeli olarak iyi iş yapıyor amdAynen öyle 8gb modelinde kimse almıyor çünkü rx570 in 8gb i kullanacak gucu yok
Tabi ki zaten AMD nin yüksek bütçeli kartları en fazla rtx2070 ile yarışıyor o da rx5700xt ve fiyatına göre gerçekten iyi bir kartPara olsa AMD kullanılacak kart değilde düşük bütçeli olarak iyi iş yapıyor AMD
Hocam bazı yerlerde AMD hâlâ driver sorununu çözemedi felan gibi duydum ben zaten ray traycing desteği olmasi yüksek bütçede genelde en büyük cezbedici oluyorTabi ki zaten AMD nin yüksek bütçeli kartları en fazla rtx2070 ile yarışıyor o da rx5700xt ve fiyatına göre gerçekten iyi bir kart
Tabi ki yüksek bütçede rtx tercih edilmeli AMD nin RX 5700 5700xt kartlarında hala Driver problemleri var ama git gide çözülüyorHocam bazı yerlerde AMD hâlâ driver sorununu çözemedi felan gibi duydum ben zaten ray traycing desteği olmasi yüksek bütçede genelde en büyük cezbedici oluyor
AMD bu hızla giderse zaten her alanda patron olur telefonlara da işlemci üretecek yakında AMDTabi ki yüksek bütçede rtx tercih edilmeli AMD nin RX 5700 5700xt kartlarında hala Driver problemleri var ama git gide çözülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aksine bir şey demedim dostum haklısın
Yok yok estagfurullah dostum fanboy olmanin lüzumu yok hangisi daha iyiyse onu söyleriz bunda ne sakınca var haksız mıyımAMD bu hızla giderse zaten her alanda patron olur telefonlara da işlemci üretecek yakında AMD
Yok dostum bazı AMD serverler böyle diyince kızıyor ondan kendimi sağlama alayım dedim