Neler Yeni

Teknobiyotik güvenilir mi

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
3 kez gpu değişimi sonrası iade, 2 kez cpu değişimi, 2 kez monitör değişimi,
Defalarca servise gitmesine rağmen çözülemeyen reset porblemi, ram problemi, kasayı kırmaları, kasa camını çizmeleri ve suçu ban atmaya çalışmaları, amd ve ram uyumluluk konusundan bir haber oluşları ve satış yaparken bunu belirtmemeleri ve sattıktan sonra ilgilenmemeleri.
Bu değişimler olabilir şans işi diyelim fakat konuşma şekilleri ve ilgilenme süreli açısından rezaletler ayrıca mağazası yok birebir görüşebileceğin bir muhattap bulamazsın. 32 yaşındayım bana karşı o müşteri temsilcisinin kullandığı kelimeleri buraya yazamam fakat bir şekilde yasal yada değil kendilerine yaptırımlarım oldu fakat hala 'teknobiyotik' adını duyunca çıldırıyorum ve genç arkadaşlara yaşadıklarımdan dolayı güvenilir olmadıklarını söyleme gereği duyuyorum.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Ben işlemci aldım. İşlemci çalışmıyordu, yazılımsal sorunu vardı. Ben bunu farketmeden çalıştırmaya falan çalıştım aradan iki hafta geçmişti mağaza yetkilisi ile görüştüm. işlemci kutusunu yanlışlıkla eksik göndermeme rağmen sıfırı ile birebir değişimini yapıp tekrar gönderdiler. Mağaza kesinlikle güvenilir.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Her firma da sorunlar oluyor. Piyasadaki çoğu site güvenilir.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Risk durumu orta seviye diyelim her firmanın sıkıntıları olabilirz

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Teknobiyotikte 500tlye dark guardian Kasa almayı düşünüyorum teknobiyotik güvenilir bir site mi?
Aynı kasayı aldım bu sabah geldi. Açtım baktım bir sıkıntısı yoktu henüz parçalarım tam olduğu için deneme şansım olmadı geri kutusuna koydum. Orda duruyor reis :) kafam rahat bir sıkıntım yok siteyle ilgili simdilik.

Ekler

• IMAG0055.jpg
    IMAG0055.jpg
    2.1 MB · Hit: 51

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim