Neler Yeni

Teknobiyotik güvenli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit ''Waybz'' Çalış
Aslında ben güvenilir buluyorum ama forumlarda da birçok kişi beğenmiş fakat güvenmiyenler ise çok sert konuşmuş.Yani demek istedeğim güveniyor musunuz güveniyorsanız neden güvenmiyosanız neden sebebleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim :)

Death Mark

80+ Bronze
Aslında ben güvenilir buluyorum ama forumlarda da birçok kişi beğenmiş fakat güvenmiyenler ise çok sert konuşmuş.Yani demek istedeğim güveniyor musunuz güveniyorsanız neden güvenmiyosanız neden sebebleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim :)
Güvenilirler çünkü Youtube ve diğer sosyal kanallarıyla bu güveni sağlamaya çalışıyorlar.
Bir sorun olsa 5 dk'da dükkanı kapatıp gidemezler yani. :D

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
güvenlidir hocam :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ben geçen hafta aldım. Genel olarak bütün internet satıcılarının montajını kimse beğenmez ve sıkıntılı bulur o yüzden biliyor isen eğer montajsiz almanı ve kendin montaj yapmanı öneririm. Velhasıl kelam, aldım 2 günde geldi. Kutu açılım videosu felan çektim . Yükleyince atarım. Ürünler sıkıntısız. 1 haftadır kullanıyorum.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Ben geçen hafta aldım. Genel olarak bütün internet satıcılarının montajını kimse beğenmez ve sıkıntılı bulur o yüzden biliyor isen eğer montajsiz almanı ve kendin montaj yapmanı öneririm. Velhasıl kelam, aldım 2 günde geldi. Kutu açılım videosu felan çektim . Yükleyince atarım. Ürünler sıkıntısız. 1 haftadır kullanıyorum.

Galiba fotoğraftaki e2.5 değiştirdiğin özellikleri ve FPS değerlerini yazar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yiğit ''Waybz'' Çalış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu bu aldın hocam: https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Galiba fotoğraftaki e2.5 değiştirdiğin özellikleri ve FPS değerlerini yazar mısın
Yok P1 2020.
Özellikleri
Ryzen 7 2700x CPU (wraith prism sogutucu)
Galax GTX 1660 Super GPU
2*8 3000 MHz XPG RAM
Asrock b450m 3200mhz anakart
Xpg 256 GB 3000/1200 M2 SSD.(eskisi su630 su xpg ile değiştim.)
Aerocool cylon 500w 80+ rgb power ( eskisi dark500w idi)
Dark diamon pro kasa (eski kasa neydi unuttum dark ekledim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Hayırlı olsun güle güle kullanın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Yok P1 2020.
Özellikleri
Ryzen 7 2700x CPU (wraith prism sogutucu)
Galax GTX 1660 Super GPU
2*8 3000 MHz XPG RAM
Asrock b450m 3200mhz anakart
Xpg 256 GB 3000/1200 M2 SSD.(eskisi su630 su xpg ile değiştim.)
Aerocool cylon 500w 80+ rgb power ( eskisi dark500w idi)
Dark diamon pro kasa (eski kasa neydi unuttum dark ekledim)
Sizi yoruyorum ama fiyat ne kadar tuttu bide ryzen 7yi wraith prism soğutucusu için aldığınızı düşünüyorum

Top Bottom