Tahmin ettiğim gibi ellerinde o modelden kalmadığı için size Dark yollamışlar sanırım. İletişime geçmenizi öneririm.Hesabım kısmına girdikten sonra orada müşteri destek var. Oraya yazın.VX yazıyor. Bariz şekilde yanlış göndermişler.
.Tahmin ettiğim gibi ellerinde o modelden kalmadığı için size Dark yollamışlar sanırım. İletişime geçmenizi öneririm.Hesabım kısmına girdikten sonra orada müşteri destek var. Oraya yazın.
Faturada aerocool yazarken bunu demeleri gerçekten çok saçma.Lan çıldırıyorum. Adamları aradım yanlış göndermişsinşz diye adam bana "ıııı dark da çok iyi markadır." Diyor. Aerocool istiyorum dedim hatta kalın dedi. Gelişmeleri yazacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
geri yollamanız daha mantıklı çünkü o ürünü sipariş etmedinizAz önce kasam kargodan geldi ve kasanın içinde Aerocool VX 500W olduğu yazılıydı. Ama Dark Force Series PSU göndermişler. Psuyu geri göndermeli miyim ?
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com
Az önce kasam kargodan geldi ve kasanın içinde Aerocool VX 500W olduğu yazılıydı. Ama Dark Force Series PSU göndermişler. Psuyu geri göndermeli miyim ?
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com
Aradım az önce ve şaka gibi konuştu adam. Yanlış gönderilmiş, özellikle Aerocool sipariş ettim diyorum "ıııı... Dark da çok iyi bir markadır." Diyor. En sonunda adamla anlaştık "ürün kodunu yanlış girmişiz iade talebi oluşturun deyip kapattıYoutube yada mail yoluyla ulaşmayın çok fena laf sokuyorlar baş edemezsiniz direkt müşteri hizmetlerini arayın.