Çözüldü✓ Teknobiyotik hatalı PSU!

Ekler

• 16008573888773031486632747312521.jpg
    16008573888773031486632747312521.jpg
    744 KB · Hit: 61
VX yazıyor. Bariz şekilde yanlış göndermişler.
Tahmin ettiğim gibi ellerinde o modelden kalmadığı için size Dark yollamışlar sanırım. İletişime geçmenizi öneririm.Hesabım kısmına girdikten sonra orada müşteri destek var. Oraya yazın.

Lan çıldırıyorum. Adamları aradım yanlış göndermişsinşz diye adam bana "ıııı dark da çok iyi markadır." Diyor. Aerocool istiyorum dedim hatta kalın dedi. Gelişmeleri yazacağım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahmin ettiğim gibi ellerinde o modelden kalmadığı için size Dark yollamışlar sanırım. İletişime geçmenizi öneririm.Hesabım kısmına girdikten sonra orada müşteri destek var. Oraya yazın.
.

Lan çıldırıyorum. Adamları aradım yanlış göndermişsinşz diye adam bana "ıııı dark da çok iyi markadır." Diyor. Aerocool istiyorum dedim hatta kalın dedi. Gelişmeleri yazacağım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
Faturada aerocool yazarken bunu demeleri gerçekten çok saçma.

Az önce kasam kargodan geldi ve kasanın içinde Aerocool VX 500W olduğu yazılıydı. Ama Dark Force Series PSU göndermişler. Psuyu geri göndermeli miyim ?
geri yollamanız daha mantıklı çünkü o ürünü sipariş etmediniz

Ürün faturada yazanla aynı olması lazım. Arızalanma gibi durumlarda göndermezsin. 14 gün geçmeden gönder.

Az önce kasam kargodan geldi ve kasanın içinde Aerocool VX 500W olduğu yazılıydı. Ama Dark Force Series PSU göndermişler. Psuyu geri göndermeli miyim ?

dark psu c4 gibi

Youtube yada mail yoluyla ulaşmayın çok fena laf sokuyorlar baş edemezsiniz direkt müşteri hizmetlerini arayın.

geri gönderin

Youtube yada mail yoluyla ulaşmayın çok fena laf sokuyorlar baş edemezsiniz direkt müşteri hizmetlerini arayın.
Aradım az önce ve şaka gibi konuştu adam. Yanlış gönderilmiş, özellikle Aerocool sipariş ettim diyorum "ıııı... Dark da çok iyi bir markadır." Diyor. En sonunda adamla anlaştık "ürün kodunu yanlış girmişiz iade talebi oluşturun deyip kapattı

Dark kötü mü ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri