ekran kartı ve işlemci neySa bi ekran kartı aldım teknobiyotikten ekran kartı aldım trendyoldan kartı taktım fps vermiyodu düzgün işlemciylemi uyuşmadı bilmiyorum kartı taktıgım için iade kabul ederlermi deneyimi olan varmı
Trendyol sitesinden almış satıcı teknobiyotik sanırım ben öyle anladım açıkçası. ... İade süren varsa bence iade edilirtam olarak nereden aldın?
Knk gtx1650 i310100f valorant kargaşada 110lara düşüyordu takılmalar vardı 16gb ramekran kartı ve işlemci ney
İnş iade eden biri vardır diye açtım konuyuTrendyol sitesinden almış satıcı teknobiyotik sanırım ben öyle anladım açıkçası. ... İade süren varsa bence iade edilir
Pazartesi günü teslim oldu iade bekliyorum 2 iş günü dedi trendyol asistan yarın bidaha yazıcam iade olmassaUmursamaz bir firma olduğunu düşünüyorum. Şubelerine kadar gittim. 2 saat oyaladılar iade için
Bilseydim hiç almazdım inş sıkıntısız hallederimhocam teknobşyotikte biraz sıkıntılı iade süreci
umarım hocam en kötü tüketici hakem hayetine başvurBilseydim hiç almazdım inş sıkıntısız hallederim