Video linki atabilir misin ?Alıntıyı görüntüle
Böyle saçma sapan yorum yapıp kendileri 14k ya rx580 li sistem topluyorlar gerçekten yazık
Bu konu zaten açıldı ve kilitlendi.Alıntıyı görüntüle
Böyle saçma sapan yorum yapıp kendileri 14k ya rx580 li sistem topluyorlar gerçekten yazık
Teknobiyotiği güzel görürdüm fakat artık öyle kaliteli gibi bir marka gibi gelmeyecekAlıntıyı görüntüle
Video linki atabilir misin ?
Video link atar mısın?
Bunu yazacaklarına inanmıyorum.
Dün konusu açıldığı zamanda sormuştum tekrar soramadan konu kilitlendi.Yukarıda atılan ss bu videoda yok sildimi acaba?
Var en sonda hatta bir kişiye daha bir şeyler demiş cevaplardaDün konusu açıldığı zamanda sormuştum tekrar soramadan konu kilitlendi.Yukarıda atılan ss bu videoda yok sildimi acaba?
Ben yukarıdaki yorumun videosunu atmadım başka videodaki yorumlarını attım en aşağıdaki yorum .Dün konusu açıldığı zamanda sormuştum tekrar soramadan konu kilitlendi.Yukarıda atılan ss bu videoda yok sildimi acaba?
Var en sonda hatta bir kişiye daha bir şeyler demiş cevaplarda
Aynen o yorumu bende gördüm başka videolarada baktım ama yukarıda atılan ss'i bulamadım sildi galibaBen yukarıdaki yorumun videosunu atmadım başka videodaki yorumlarını attım en aşağıdaki yorum .