Neler Yeni

Teknobiyotik sitesi sağlam mı?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan
eğer aldığınız ürün bozulup garantiye gitmezse sağlam ama garantilik bir durum olursa geçmiş olsun

milenix

80+ Gold
e cihaz bozulursa muhatap olacağı müşteri hizmeti gene bu olacak
şanslı ise ürün sorun yaşatmaz
yav demek istediğim adamlar ürünü sıfır ve sağlam şekilde satıyor mu satıyor müşteri hizmetleri sorunlu olabilir benim hiç müşteri hizmetlerine işim düşmedi eğer ben bu riske girmem diyorsa kendi bileceği iş

Can...

80+ Platinum

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
garantş servisi onların müşteri desteği her şey zaten
İnşallah düşmem ben bu şeye, diğer parçalarda akakçeye göre en ucuz orda ama almam heralde yazdıklarından sonra

Can...

80+ Platinum
İnşallah düşmem ben bu şeye, diğer parçalarda akakçeye göre en ucuz orda ama almam heralde yazdıklarından sonra
alma paranı seviyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir diye biliyorum ama @Can... demek ki bir şeyler yaşamış site ile ben olsam risk almazdım.
hocam dolandırıcılar ryzen 5 5500 aldım bozuldu 3 hafta sonra garantıye gitti bişey yok dendi tekrar gönderdim denedim işlemciyi yine bozuk yenı ıslemcı aldım çalışyıro geri geldi dedim madem çalışıyro kanıt at mailden yalandan çalışıyor diye foto attılar başka işlemci takıp muhtemelen bende tekardan teyitleyip tüketici hakem heyetine baş vurdum hem dolandırıcılar hemde yalancı

Son düzenleme:

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
alma paranı seviyorsan

hocam dolandırıcılar ryzen 5 5500 aldım bozuldu 3 hafta sonra garantıye gitti bişey yok dendi tekrar gönderdim denedim işlemciyi yine bozuk yenı ıslemcı aldım çalışyıro geri geldi dedim madem çalışıyro kanıt at mailden yalandan çalışıyor diye foto attılar başka işlemci takıp muhtemelen bende tekardan teyitleyip tüketici hakem heyetine baş vurdum hem dolandırıcılar hemde yalancı
Peki işlemcinin bozuk olduğundan eminmisin, başka bir işlemci ile denedin mi

Ysuflix

80+ Gold
güvenilir alınır hocam. ayrıca her yer için söylüyorum bunu birşeyiniz bozulursa oraya göndermek zorunda değilsiniz kutu içinde garanti belgesinde distribütörü yazar oraya göndermenizi öneririm. mesela itopyadan aldınız ama ürün penta garantili onlarda pentaya gönderiyor ve süreç uzuyor. direk kutu içinden çıkan yere gönderin aracıyla uğraşmayın.

Can...

80+ Platinum
Peki işlemcinin bozuk olduğundan eminmisin, başka bir işlemci ile denedin mi
evet eminim sisteme yeni işlemci alınca düzeldi üstüne tekrar teyit için bilgisayarcıya götürdüm pc sürekli reset atıp tüm fanları hızlandırıyor bozuk yani işlemci ama adi herifler bizi bulmuş dolandırmak için

güvenilir alınır hocam. ayrıca her yer için söylüyorum bunu birşeyiniz bozulursa oraya göndermek zorunda değilsiniz kutu içinde garanti belgesinde distribütörü yazar oraya göndermenizi öneririm. mesela itopyadan aldınız ama ürün penta garantili onlarda pentaya gönderiyor ve süreç uzuyor. direk kutu içinden çıkan yere gönderin aracıyla uğraşmayın.
valal ben amd işlemci aldım tüm distirbütörlere yazdım bizim getirdiğimiz ürün değil dediler bu şerefsizler keesin yurt dışı garnatisiz ürün satıp kitliyor

Açık ve net 7600x alacağım ve bu siteden alınır mı?
bir bildiğimiz var git fazla ver başka yerden al kafan rahat olur ama sen bilrisin fantazi riski almayı seviyorsan git al para senın ben uyarımı yaptım aç bak şikayet varı firma hakkında bir ton şikayet var

uydu3

80+ Silver
evet eminim sisteme yeni işlemci alınca düzeldi üstüne tekrar teyit için bilgisayarcıya götürdüm pc sürekli reset atıp tüm fanları hızlandırıyor bozuk yani işlemci ama adi herifler bizi bulmuş dolandırmak için

valal ben amd işlemci aldım tüm distirbütörlere yazdım bizim getirdiğimiz ürün değil dediler bu şerefsizler keesin yurt dışı garnatisiz ürün satıp kitliyor

bir bildiğimiz var git fazla ver başka yerden al kafan rahat olur ama sen bilrisin fantazi riski almayı seviyorsan git al para senın ben uyarımı yaptım aç bak şikayet varı firma hakkında bir ton şikayet var
Hocam şikayet vara bakarsan hiç bir firmadan ürün almaman gerekir

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş

Büyük iddialı konuşmuşsun brom araştırdım aynı sorunu yaşayan yok şanssızlık senin biraz ama geçmiş olsun zor durum. Şikayet vara bakarak apple - samsung telefonlar da alınmaz vs, tekrar geçmiş olsun

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz davranış
Büyük iddialı konuşmuşsun brom araştırdım aynı sorunu yaşayan yok şanssızlık senin biraz ama geçmiş olsun zor durum. Şikayet vara bakarak apple - samsung telefonlar da alınmaz vs, tekrar geçmiş olsun
kusura bakamda bok şans şansla ne alakası var durumun adamlar bozuk ürüne sorunsuz diyor sence şans mı bu boş yapma bir ya valla

Hocam şikayet vara bakarsan hiç bir firmadan ürün almaman gerekir
zihinsel engelin mi var ben yaşadım çoğu kişide yaşıyor bu firmanın forudma açılıyor konuları dengesi dengesiz konuşuyonuz sence normal mı bozuk olan işlemciye çalışır demeleri üstüne birde yanıltmak için çalışıyormuş gibi başka işlemci fotosu geliyor yaşadağımız şeyi az daha yalan diyeceksiniz

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
kusura bakamda bok şans şansla ne alakası var durumun adamlar bozuk ürüne sorunsuz diyor sence şans mı bu boş yapma bir ya valla
Sana bozuk gelmesi şanssızlık, farkındaysan senden başka aynı durumu yazan da yok. 2 defa geçmiş olsun da yazdım. Bence biraz adam olabilirsin

Can...

80+ Platinum
Sana bozuk gelmesi şanssızlık, farkındaysan senden başka aynı durumu yazan da yok. 2 defa geçmiş olsun da yazdım. Bence biraz adam olabilirsin
arkadaşım bozuk gelmedi ve konu bozuk gelmesi gitmesi mi adam akıllı oku işlemcim 3 hafta sonra bozuluyor sorunsuz denilip geri teknobıyotık ın kendı servısınden gönderiliyor çalışıyor diye ama bozuk aldımı kafan şimdi düzgün oku anla

Top Bottom