Neler Yeni

Teknobiyotik sitesi sağlam mı?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Hayır o ilk 14 gün için. Ondan sonra servis raporu var ise her türlü iade alıyorlar zaten
En azından çalışmayan bir işlemci için çalışıyor raporu veren servise itiraz edilebilir, hadi bu yalan diyelim THH başvurursanız daha iyi olur demezler be ama yine de haklısnız

Maethril_

80+ Bronze
Hocam en iyisini yapmışsın bence hiç bir site güzel değil amazon dışında. Ama en alınası olan 3 site incehesap , itopya , gaminggen bana göre. Hepsiyle herkesin bir sıkıntısı var zaten arkadaşlarında dediği gibi teknoloji şans işi.

Can...

80+ Platinum
@Wînd hocam sen aldırma buna.Her mağazanın sorunlu zamanı vardır.Daha öncelerde de gaming gen trde çok sıkıntı yaşanıyordu ama çözüldü.Ya da forumda itopyadan ürün almayın diyenler de var yani.Bunlar her zaman olur kafanı takma sen.
Zaten arkadaşın sorunu müşteri hizmetleri ile ilgili.
Bu nasıl bir kafa yapısı herkes biliyor TeknoBiyotik in ne olduğunu müşteri hizmetleri hatası diyor hala kendi garanti servisleri veriyor raporu müşteri hizmetleri hatası olsa yinede ürünü değiştirir yenisi yıllardı servis yanlış yapsa bile örn amazon cahil cahil konuşuyorsunuz inşallah başınıza gelir de uğraştığım sorun sizide görürüm o zaman ananın babanın malı gibi markayı savunuyorsun ya neyse cahille tartışmaya girmemek gerek ne de olsa bom boş konuşacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka sen düzgün takamamışsın o ayrı bir şey boşuna suç atmana gerek yok
Aynen kesin yanlış taktım jdjdjdsj buda ayrı bir kafa 3 hafta çalıştı sinra bozuldu aynen yanlış taktım diyelim taktım demezler mi adama bu pinler param parça oldu nasıl çalışıyor veya o kol nasıl iniyor pinlerini kitleyen sende boş yapanlar tayfası dan sın anlaşılan başımı ağrıtma takıl kafana göre yazma bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Boran Tekgarip
Bu nasıl bir kafa yapısı herkes biliyor TeknoBiyotik in ne olduğunu müşteri hizmetleri hatası diyor hala kendi garanti servisleri veriyor raporu müşteri hizmetleri hatası olsa yinede ürünü değiştirir yenisi yıllardı servis yanlış yapsa bile örn amazon cahil cahil konuşuyorsunuz inşallah başınıza gelir de uğraştığım sorun sizide görürüm o zaman ananın babanın malı gibi markayı savunuyorsun ya neyse cahille tartışmaya girmemek gerek ne de olsa bom boş konuşacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kesin yanlış taktım jdjdjdsj buda ayrı bir kafa 3 hafta çalıştı sinra bozuldu aynen yanlış taktım diyelim taktım demezler mi adama bu pinler param parça oldu nasıl çalışıyor veya o kol nasıl iniyor pinlerini kitleyen sende boş yapanlar tayfası dan sın anlaşılan başımı ağrıtma takıl kafana göre yazma bana
** sen beni etiketlemişsin

Can...

80+ Platinum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,400
İsim
Diyarhan
Alışverişim oldu güvenli ama satış sonrası sıkıntı yaşayanlar var.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Para iadesi aldım

Top Bottom