ayıp yani böylede yapılmaz hakaretNeden böyle bir yorum yaparsın ki . Eğer amacın kendi kurduğun malın daha çok satmasıysa daha iyisini yapar daha çok kişi satın alır ama başkasının yaptığı bir sistemi kötüleyerek başarılı olmayı bekleyemezsin.
bakıyorum dsadsadBende yorumumu bıraktım
Kendi kalitelerini bir cümlede anlatıyorlar işte ne beklersin .ayıp yani böylede yapılmaz hakaret
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakıyorum dsadsad
teknobiyotikten hiçbirşey almadım ama yorumlar yarısı sorunlarla alakalıKendi kalitelerini bir cümlede anlatıyorlar işte ne beklersin .
Bende bir şey almadım almamda böyle bir siteden yorumlarına bakamdığımdan pek bilmiyorum.teknobiyotikten hiçbirşey almadım ama yorumlar yarısı sorunlarla alakalı
Teknobiyotiğin kullandığı markaların instagram hesaplarının takipçilerine bakın 17k birde asusa bakınteknobiyotikten hiçbirşey almadım ama yorumlar yarısı sorunlarla alakalı
senin sistemin iyi zaten alma hiçbirşey oradan aldırmada ya kaltesini yorumlarda belirtiyor zatenBende bir şey almadım almamda böyle bir siteden yorumlarına bakamdığımdan pek bilmiyorum.