Neler Yeni

Çözüldü✓ TEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
TEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI?? daha önce alışveriş yapan varsa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, iade değişim süreçleri nasıl?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
TEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI?? daha önce alışveriş yapan varsa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, iade değişim süreçleri nasıl?
Ben aldım. Sistem bile aldım. Hiçbi sıkıntı yaşamadım. Ama iade ile igili bir işim de düşmedi kendilerine.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldım. Sistem bile aldım. Hiçbi sıkıntı yaşamadım. Ama iade ile igili bir işim de düşmedi kendilerine.
knk monitör alacam teknosada 6200 bunlar 6000, fiyatı için demiyorum teknosadan da daha önce bir şey almadım iade değişim ya da arızalı gelen üründe destek konusunda hangisi iyidir

w4nt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ismail oflu
3 tane hazır sistem aldım bir sorun yaşamadım ama iade yaşamadığım için süreclerini bilemem.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
kutusuz işlemci aldım yıllardır kullanıyorum bi sorun yaşamadım hızlı kargolandı hem

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknobiyotik al geç. Teknosadan birkaç yüz lira ucuz bile olsa almana değmez.
yok pahalı olan zaten teknosa ama fiyatında değilim, bir kaç forumun yorumlarına da baktım, teknobiyotikte garanti iade süreçleri iyi değilmiş teknosanın nasıl onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotik al geç. Teknosadan birkaç yüz lira ucuz bile olsa almana değmez.
aynı monitör aynı satıcı ile trendyolda da varmış trendyoldan mı alsam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Ben soğutucu aldım sorunu yaşamadım ama garanti,iade işim olmadı hiç

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
yok pahalı olan zaten teknosa ama fiyatında değilim, bir kaç forumun yorumlarına da baktım, teknobiyotikte garanti iade süreçleri iyi değilmiş teknosanın nasıl onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı monitör aynı satıcı ile trendyolda da varmış trendyoldan mı alsam
Teknobiyotik iyi bir firma fiyat farkı varsa direk teknobiyotikten alabilirsiniz hocam güvenilir istanbul tuzlada yerleride var fakat ordan teslim almak isterseniz daha pahalı oluyor

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
knk monitör alacam teknosada 6200 bunlar 6000, fiyatı için demiyorum teknosadan da daha önce bir şey almadım iade değişim ya da arızalı gelen üründe destek konusunda hangisi iyidir
Teknobiyotikten Bilgisayar ve Monitör aldım. İade işlemim hiç olmadı. Ancak monitörde bir problem çıkarsa maalesef Amazon dışındaki yerler çok uğraştırır. Teknoloji birazda şans işi.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Bende 1 kere almıştım sorun yaşamadım

Top Bottom