Ben aldım. Sistem bile aldım. Hiçbi sıkıntı yaşamadım. Ama iade ile igili bir işim de düşmedi kendilerine.TEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI?? daha önce alışveriş yapan varsa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, iade değişim süreçleri nasıl?
knk monitör alacam teknosada 6200 bunlar 6000, fiyatı için demiyorum teknosadan da daha önce bir şey almadım iade değişim ya da arızalı gelen üründe destek konusunda hangisi iyidirBen aldım. Sistem bile aldım. Hiçbi sıkıntı yaşamadım. Ama iade ile igili bir işim de düşmedi kendilerine.
yok pahalı olan zaten teknosa ama fiyatında değilim, bir kaç forumun yorumlarına da baktım, teknobiyotikte garanti iade süreçleri iyi değilmiş teknosanın nasıl onu da bilmiyorumTeknobiyotik al geç. Teknosadan birkaç yüz lira ucuz bile olsa almana değmez.
aynı monitör aynı satıcı ile trendyolda da varmış trendyoldan mı alsamTeknobiyotik al geç. Teknosadan birkaç yüz lira ucuz bile olsa almana değmez.
Ben soğutucu aldım sorunu yaşamadım ama garanti,iade işim olmadı hiçTEKNOBİYOTİKTEN BİR ŞEY ALINIR MI?? daha önce alışveriş yapan varsa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, iade değişim süreçleri nasıl?
Teknobiyotik iyi bir firma fiyat farkı varsa direk teknobiyotikten alabilirsiniz hocam güvenilir istanbul tuzlada yerleride var fakat ordan teslim almak isterseniz daha pahalı oluyoryok pahalı olan zaten teknosa ama fiyatında değilim, bir kaç forumun yorumlarına da baktım, teknobiyotikte garanti iade süreçleri iyi değilmiş teknosanın nasıl onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı monitör aynı satıcı ile trendyolda da varmış trendyoldan mı alsam
Teknobiyotikten Bilgisayar ve Monitör aldım. İade işlemim hiç olmadı. Ancak monitörde bir problem çıkarsa maalesef Amazon dışındaki yerler çok uğraştırır. Teknoloji birazda şans işi.knk monitör alacam teknosada 6200 bunlar 6000, fiyatı için demiyorum teknosadan da daha önce bir şey almadım iade değişim ya da arızalı gelen üründe destek konusunda hangisi iyidir