Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Onu bilmiyorum ama maxin switch falan daha iyi sanırımmax ile pro arasındaki farklar neler?
Onu bilmiyorum ama maxin switch falan daha iyi sanırımmax ile pro arasındaki farklar neler?
Peki 2k ya 75 olarak ne onerirsinjzgüzel klavye 3 ay kullandım yaklaşık aula ile çok benzerler 2k üstü fiyat etmez bence
Sarı site f75 1.5k civarı pazarlık falanPeki 2k ya 75 olarak ne onerirsinjz
F75 den başka alternatif var miSarı site f75 1.5k civarı pazarlık falan
Üstünde kardeşim neye göre değilyok o kadar değilde yakınlar
Max'ıda kullandım f75 ide.Sanmam. Ak820 pro ve maxi olup aula alanlar max>f75>pro diyor
En iyisi f75 o bütçedeF75 den başka alternatif var mi
Olabilir hocam ak992 yi tokatlıyordu ses olarak kablolu brown idi benim ak992Max'ıda kullandım f75 ide.
Sanki f75 maxdan bile iyi geldi. Ses konusunda zaten f75 çok daha iyi.
nerede diyor ben hiç görmedim ben 2sinide kullandım ak diyorum ama fiyat perf açısında aulaSanmam. Ak820 pro ve maxi olup aula alanlar max>f75>pro diyor
O da sizin sorununuz hocam ben gördüm 20 30 kerenerede diyor ben hiç görmedim ben 2sinide kullandım ak diyorum ama fiyat perf açısında aula
tam tersi maxın switch seçeneği de kısıtlı , prodaki gift switch de çok daha iyi bence , tft ekranı da + sı , maxın tek iyi yanı 8000mah bataryası o da çok önemli bir şey değil benceOnu bilmiyorum ama maxin switch falan daha iyi sanırım