vergisiz fiyatıyla bakarsak 570tl 17 dolar civarına uyguna alıyoruz aslında bayayani indirim diye bindirime almış oluyoruz
vergisiz fiyatıyla bakarsak 570tl 17 dolar civarına uyguna alıyoruz aslında bayayani indirim diye bindirime almış oluyoruz
dua et 1 tane uyarım varHala konuşuyor ahhahaha yetmedi mi üstteki foto bi de video mu çekeyim sana özel?
Zırlama, hadi bak dalgana. Daha aldığı ürünün ne olduğundan haberi yok konuşuyor vızır vızır.
Yav ne çakması hacı saf mısınız ya?yani çakma bile olsa gayet kaliteli çakma memnunum valla
27 dolara alıp 17-18 dolara satmaz farklı bir şey var fakat klavye oldukça kaliteligaliba temudaki satıcı da buradan tedarik ediyormuş bir forumda öyle gördüm
Bulk Buy China Wholesale Aula F75 Gaming Mechanical Keyboard W/ Rgb Pbt Keycaps Hot-swap Gasket Structure 75% Layout Customized Tri-mode Game Keyboards $27 from Guangzhou bocheng computer technology co.LTD | Globalsources.com
Welcome to our store, Guangzhou bocheng computer technology co.LTD is devoted to offer China high-quality wholesale mechanical keyboard, aula f75, aula f87 wireless keyboard, aula f75 mechanical keyboard with reasonable wholesale price. Please check the detailed product information of aula f75...www.globalsources.com
Merhabalar, Bende ak820 pro max 2024 versiyonu var. Sea sealt v2 switchi var. Tok ve gürültüsüz istiyorsan sea salt tercih edebilirsin. Gift switchte gayet iyidir ama uzun vadede gürültülü gelebilir. Sea salt switchi bizzat kendim kullanıyorum almadan önce korkuyordum bilgim hiç yoktu switchle alakalı çünkü. Ama gözün kapalı sea saltı alabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur...Dostlar merhaba Ajazz AK820 Pro klavyeyi öneren baya kişi var ama hangi Switch türünü almam gerekli bilemedim.
2 farklı Switch türü çıkıyor yardımcı olur musunuz?
hocam ben çakma demedim öyle bile olsa diye varsayımda bulundum bana göre gayet kaliteli ve orjinal duruyorYav ne çakması hacı saf mısınız ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temu'da ürünün üstünde AULA YETKİLİ SATICISI diye yazmasına rağmen çakma diyip kanıt istenince de tiktokta gördüm diyen arkadaşlara inanmak yerine ürünü alıp kullanan kişilere sorun. Forumda 700 sayfalık konusu var bu ürünün onu da geçtim binlerce satın alım var ve şikayet oranı çok düşük. Yaşı küçük veletleri dinleyip galeyana gelmeyin biraz tartın kafanızda bazı şeyleri.
Ak820 Pro'dan daha kaliteli Aula F75 ama siz bilirsiniz .Aula gibi bir markaya o parayı verip kalitesizlikle boğuşmak istemiyorum.
Saçma sapan öneri yapacaksanız konuyu görmezden gelin.
Eyvallah sağol bakacağımMerhabalar, Bende ak820 pro max 2024 versiyonu var. Sea sealt v2 switchi var. Tok ve gürültüsüz istiyorsan sea salt tercih edebilirsin. Gift switchte gayet iyidir ama uzun vadede gürültülü gelebilir. Sea salt switchi bizzat kendim kullanıyorum almadan önce korkuyordum bilgim hiç yoktu switchle alakalı çünkü. Ama gözün kapalı sea saltı alabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur...
Bu cümleden sonra kimsenin size bi öneri yapmaması gerekir aslında siz gidin rampage filan alınAula gibi bir markaya o parayı verip kalitesizlikle boğuşmak istemiyorum.
Saçma sapan öneri yapacaksanız konuyu görmezden gelin.
dostum o kadar çok boş mesaj varki konuda aula hakkında epomaker ile işbirliği yapıyo yapmıyo davası olmuş neyse konuya dönelim yaklaşık 2 hafta önce ak820 pro nun gift switch olanını amazondan 2.5k ya aldım ve nerdeyse her gün en az 2 3 saat kullanıyorum ve gayet memnunum. flying fish e göre gift switch daha tok bir sese sahip bilgin olsun. ben gift switchden gayet memnunum. tft ekranıda hoş duruyor ben gif ekledim ve öyle kullanıyorum. 3 4k fiyatlara gidipte alma amazon tr de halen duruyorsa indirim 2.5k ya alabilirsin bulursam linkini koyarım burayaEyvallah sağol bakacağım
hocam ağızı olan konuşuyor işte böyleleri gamepower ya da rampageden devamBu cümleden sonra kimsenin size bi öneri yapmaması gerekir aslında siz gidin rampage filan alın
Valla hiç sorma almak istediği ak820 pro daha kaliteli zannediyor galiba millete başka önerecekseniz görmez gelin vs diyor şunu dese yurt dışın'dan almayı düşünmüyorum vs okey daha iyisini öneriyorlar birde azar yiyorlarhocam ağızı olan konuşuyor işte böyleleri gamepower ya da rampageden devam