Neler Yeni

Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye Alınır Mı?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
yani çakma bile olsa gayet kaliteli çakma memnunum valla
Yav ne çakması hacı saf mısınız ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu'da ürünün üstünde AULA YETKİLİ SATICISI diye yazmasına rağmen çakma diyip kanıt istenince de tiktokta gördüm diyen arkadaşlara inanmak yerine ürünü alıp kullanan kişilere sorun. Forumda 700 sayfalık konusu var bu ürünün onu da geçtim binlerce satın alım var ve şikayet oranı çok düşük. Yaşı küçük veletleri dinleyip galeyana gelmeyin biraz tartın kafanızda bazı şeyleri.

Amd34

80+ Silver
galiba temudaki satıcı da buradan tedarik ediyormuş bir forumda öyle gördüm
27 dolara alıp 17-18 dolara satmaz farklı bir şey var fakat klavye oldukça kaliteli

Emrhn_kya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Dostlar merhaba Ajazz AK820 Pro klavyeyi öneren baya kişi var ama hangi Switch türünü almam gerekli bilemedim.
2 farklı Switch türü çıkıyor yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, Bende ak820 pro max 2024 versiyonu var. Sea sealt v2 switchi var. Tok ve gürültüsüz istiyorsan sea salt tercih edebilirsin. Gift switchte gayet iyidir ama uzun vadede gürültülü gelebilir. Sea salt switchi bizzat kendim kullanıyorum almadan önce korkuyordum bilgim hiç yoktu switchle alakalı çünkü. Ama gözün kapalı sea saltı alabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur...

flamerood

80+
Yav ne çakması hacı saf mısınız ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu'da ürünün üstünde AULA YETKİLİ SATICISI diye yazmasına rağmen çakma diyip kanıt istenince de tiktokta gördüm diyen arkadaşlara inanmak yerine ürünü alıp kullanan kişilere sorun. Forumda 700 sayfalık konusu var bu ürünün onu da geçtim binlerce satın alım var ve şikayet oranı çok düşük. Yaşı küçük veletleri dinleyip galeyana gelmeyin biraz tartın kafanızda bazı şeyleri.
hocam ben çakma demedim öyle bile olsa diye varsayımda bulundum bana göre gayet kaliteli ve orjinal duruyor

EmreBey17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Merhabalar, Bende ak820 pro max 2024 versiyonu var. Sea sealt v2 switchi var. Tok ve gürültüsüz istiyorsan sea salt tercih edebilirsin. Gift switchte gayet iyidir ama uzun vadede gürültülü gelebilir. Sea salt switchi bizzat kendim kullanıyorum almadan önce korkuyordum bilgim hiç yoktu switchle alakalı çünkü. Ama gözün kapalı sea saltı alabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur...
Eyvallah sağol bakacağım

Amd34

80+ Silver
Aula gibi bir markaya o parayı verip kalitesizlikle boğuşmak istemiyorum.
Saçma sapan öneri yapacaksanız konuyu görmezden gelin.
Bu cümleden sonra kimsenin size bi öneri yapmaması gerekir aslında :D siz gidin rampage filan alın

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Yiğit
Eyvallah sağol bakacağım
dostum o kadar çok boş mesaj varki konuda aula hakkında epomaker ile işbirliği yapıyo yapmıyo davası olmuş :D neyse konuya dönelim yaklaşık 2 hafta önce ak820 pro nun gift switch olanını amazondan 2.5k ya aldım ve nerdeyse her gün en az 2 3 saat kullanıyorum ve gayet memnunum. flying fish e göre gift switch daha tok bir sese sahip bilgin olsun. ben gift switchden gayet memnunum. tft ekranıda hoş duruyor ben gif ekledim ve öyle kullanıyorum. 3 4k fiyatlara gidipte alma amazon tr de halen duruyorsa indirim 2.5k ya alabilirsin bulursam linkini koyarım buraya

Amd34

80+ Silver
hocam ağızı olan konuşuyor işte böyleleri gamepower ya da rampageden devam
Valla hiç sorma almak istediği ak820 pro daha kaliteli zannediyor galiba millete başka önerecekseniz görmez gelin vs diyor :D şunu dese yurt dışın'dan almayı düşünmüyorum vs okey daha iyisini öneriyorlar birde azar yiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,509
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom