aula çakma galiba temudakiO klavyeye o paraları verme, AULA f75 var temuda 900 tl ye temu da onu tavsiye ederim. Sahibindende iyi iteliyorlarmış bu fiyata bunu
Son düzenleme:
aula çakma galiba temudakiO klavyeye o paraları verme, AULA f75 var temuda 900 tl ye temu da onu tavsiye ederim. Sahibindende iyi iteliyorlarmış bu fiyata bunu
Aula tarafından yetkilendirilmiş diyor nasıl çakma hocam anlamadımaula çakma temudaki
kim dedi hocamaula çakma temudaki
Anasını satayım binlerce kişi çakma mal aldı kimse söylemedi mi?aula çakma temudaki
hocam aulaya mail atmışlar aula biz temuda satmıyoruz demişkim dedi hocam
ss falan var mıhocam aulaya mail atmışlar aula biz temuda satmıyoruz demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoları var bakabilirsiniz istersenizde aulaya mail atıp öğrenebilirsiniz bende kullanıyorumda
hocam bayağı video gördüm bunla alakalı tiktoktass falan var mı
yani çakma bile olsa gayet kaliteli çakma memnunum vallahocam bayağı video gördüm bunla alakalı tiktokta
aula nın bir tane üreticisi yok, bir çok üreticisi var. her üretici satmak zorunda değil,hocam aulaya mail atmışlar aula biz temuda satmıyoruz demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
videoları var bakabilirsiniz istersenizde aulaya mail atıp öğrenebilirsiniz bende kullanıyorumda
bende öyledeyani çakma bile olsa gayet kaliteli çakma memnunum valla
galiba temudaki satıcı da buradan tedarik ediyormuş bir forumda öyle gördümbende öylede
yani indirim diye bindirime almış oluyoruzgaliba temudaki satıcı da buradan tedarik ediyormuş bir forumda öyle gördüm
Bulk Buy China Wholesale Aula F75 Gaming Mechanical Keyboard W/ Rgb Pbt Keycaps Hot-swap Gasket Structure 75% Layout Customized Tri-mode Game Keyboards $27 from Guangzhou bocheng computer technology co.LTD | Globalsources.com
Welcome to our store, Guangzhou bocheng computer technology co.LTD is devoted to offer China high-quality wholesale mechanical keyboard, aula f75, aula f87 wireless keyboard, aula f75 mechanical keyboard with reasonable wholesale price. Please check the detailed product information of aula f75...www.globalsources.com
Alınır da acele etmeyin bence temuda yakında gene indrime girer bu 820, apex , f75 falan neredeyse sürekli indirimde, gerçi öyle de 2kya yakın tutuyor vergi cart curt dahil. 1k oynuyor çok da para değil aslında siz bilirsinizDostlar merhaba Ajazz AK820 Pro klavyeyi öneren baya kişi var ama hangi Switch türünü almam gerekli bilemedim.
2 farklı Switch türü çıkıyor yardımcı olur musunuz?